Razvela se od fudbalera i zaradila milione. Ovako danas izgleda.

Mateja Kežman je fudbalski menadžer i bivši fudbaler. Rođen je 1979. godine u Beogradu. Karijeru je počeo u Zemunu, a punu afirmaciju dostigao je u Partizanu. Bio je najbolji strelac lige. Iz Partizana prelazi u PSV Ajndhoven i postaje najbolji strelac holandskog prvenstva. Još je igrao za Čelzi, Atletiko Madrid, Fenerbahče, PSŽ, Zenit i Bate Borisov. Za reprezentaciju je igrao 49 utakmica i postigao 17 golova.

Mateja Kežman je pažnju javnosti oduvek privlačio svojim uzbudljivim ljubavnim životom. Ženio se čak tri puta. Prvu ženu Emiliju oženio je dok su oboje bili jako mladi. Emilija je tada bila srednjoškolka. Mateja je kao pozajmljeni igrač igrao za Radnički iz Pirota.Ljubav među njima planula je brzo. Dobili su troje dece. Ipak su su odlučili da se razvedu.

„Venčali smo se veoma mladi, tada sam bila sigurna da je on čovek kojeg ću voleti ceo život. Vremenom, počeli su da nam se razlikuju navike, mišljenja i ambicije. Prestali smo da budemo tolerantni jedno prema drugom, ali su i daljina i razdvojenost zbog Matejine fudbalske karijere učinile svoje. Nismo imali samo jedan konkretan razlog kada smo odlučili da svako krene svojim putem. Problemi su krenuli pre četiri godine, a dve godine smo pokušavali da ih rešimo i nismo uspeli. Tada smo shvatili da je kraj“-rekla je Emilija.
Razveli su se 2012.godine.

„Nikakve Matejine ljubavnice, devojke i prijateljice nisu kucale na moja vrata. Ne znam ko pokušava da prljav veš iz mog stana iznese u javnost jer sam privatni život dugo uspevala da sačuvam od medija. Teško mi je, sve ovo je psihički nepodnošljivo za mene i moju porodicu jer svakog dana strahujemo šta ćemo pročitati u novinama. Bitno mi je samo da decu zaštitim od toga“-izjavila je jednom prilikom Emilija za Pres.
Sporazumno su podelili imovinu od 15 miliona evra. Dogovorili su se i oko visine alimentacije.

Emilija sada živi u Heceg Novom. Poseduje nekoliko apartmana koje je dobila nakon razvoda od nekadašnjeg fudbalera. Bivša žena Mateje Kežmana izgleda bolje nego ikada.

Kežman je živeo u vanbračnoj zajednici s Marijom Perković. Sa Marijom Perković ima sina Filimona.
Posle Marije oženio se sa Tarom Šumonjom. Tara je nasledila poznati lanac poslastičarnica.
Nakon što su se venčali oni su se potpuno povukli iz javnosti i preselili su se na planinu. Mateja Kežman sa Tarom ima sina Luku, koji je nekadašnjem sportisti čak peto dete.

 

 

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije