Evo kako danas izgleda najskandalozniji košarkaš

Denis Rodman je jedan od najslavnijih košarkaša svih vremena. Iako je bio sjajan košarkaš Rodman je ostao upamćen po svojim ljubavnim skandalima. Bio je pun skandala a žene su ga molile da im napravi dete.

Devedesete godine prošlog veka su bile vreme izuzetnih turbulencija na mnogo različitih polja. Jedna od najsvetlijih zvezda tog doba bio je legendarni košarkaš Denis Rodman, koji i danas ostaje jedan od najuspešnijih sportista svih vremena.

Rodman je bio jedan od najpopularnijih sportista tog vremena.Osim svojih sportskih uspeha, privlačio je pažnju javnosti svojim buržoaskim privatnim životom, brojnim ljubavnicama i suprugama, a mediji nikako nisu mogli da se zasite njegovih skandaloznih intervjua i afera.
Rodman je imao veze sa nekim od najlepših žena tog doba. Ženio se tri puta. Bio je prepoznatljiv po svojim mnogobrojnim tetovažama, šarenim frizurama i izjavama koje nisu bile za one osetljivog stomaka. Dame su mu se gotovo bacale pod noge. Živio je raskalašeno. Nije se ustručavao da se hvali svojim seksualnim avanturama.

Eni Bejks je bila njegova prva supruga. Bili su u braku malo više od godinu dana. Iz tog braka se rodila njihova ćerka Aleksis. Eni ju je sama odgajala i izdržavala. Denis je raspolagao ogromnim bogatstvom, ali nije redovno ispunjavao svoje obaveze prema svojoj ćerki. Pričalo se da ju je Denis zlostavljao, fizički napadao i psihički maltretirao tokom braka.

Posle razvoda od Eni, Madona je postala Rodmanova ljubavnica. Rodman je pričao da ga je Madona molila da je oplodi i ponudila mu čak 20 miliona dolara kako bi joj napravio dete. Madona je za Denisa bila i ostala nezaboravna ljubavnica. Njihov seksualni život navodno je bio spektakularan. Proveli su zajedno čitavu 1994. godinu, Rodman je često otkrivao i pikantne detalje njihove intimnosti.

Posle razlaza sa Madonom oženio se Plejbojevom zečicom Karmen Elektru. Sa Karmen je bio u braku samo 9 dana!
Seksi glumica i plesačica otkrila je i detalje njihove veze.
„Jednom je dobio slobodan dan i rekao mi da će me iznenaditi. Stavio mi je povez preko očiju i smestio me na motor, a kad sam skinula povez, bili smo u trening centru Bulsa. Bilo je ludilo, ponašali smo se kao deca u prodavnici slatkiša. Imali smo seks na svakom delu trening centra. U svlačionici, teretani, na terenu“, ispričala je Elektra.

BURBANK, CA – NOVEMBER 30: Former NBA basketball player Dennis Rodman (L) and guest arrive at the Inagural „Arby’s Action Sports Awards“ held at Center Staging on November 30, 2006 in Burbank, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Posle devet dana Denis Rodman je zatražio razvod. Kao razlog naveo je da je u trenutku venčanja bio pod uticajem opijata i da ne bi oženio Karmen da je bio trijezan.
Pošto je bio jedan od najboljih skakača u NBA na pitanje novinara koji mu je skok najdraži on je bez razmišljanja kroz osmeh odgovorio.
„Skok sa Madone na Elektru. Taj mi je omiljen!“

Rodman je često pričao da je tri puta lomio penis.
-„Bili smo na nekom krstarenju, ceo dan sam pio i žurio… Sunce je nemilice pržilo, a ja sam nastavio da pijem i žurim, tako da sam do večeri bio ‘odvaljen kao majka’. U jednom trenutku završio sam sa jednom devojkom u jednoj od kabina, na velikom krevetu, i prilično je uživala. U jednom trenutku odlučila je da ode na drugi kraj sobe, potrčala i skočila na mene. Krvi je bilo posvuda, a ona se uplašila i počela da viče ‘Bože, ubila sam ga, mrtav je’. Samo sam je pogledao i rekao ‘Nisi, dušo, samo si mi slomila penis'“, ispričao je kontroverzni košarkaš.

Poslednja treća Denisova je Michelle Moyer, s kojom je dobio troje dece. Zbog mnogih razvoda i alimentacija, na kraju je potrošio gomilu novca na greške koje je pravio na privatnom planu. Zbog toga je na kraju došao i do – bankrota!

Osim reputacije seksualne zveri, ostao je bez svega što je u životu stekao.

Danas živi na ‘staroj slavi’, pretežno zahvaljujući reklamiranju proizvoda i brendova.