Početak ljubavne priče Jelene Karleuše i Duška Tošića

Jelena Karleuša i Duško Tošić su zvezde žute štampe. Nema dana a da nisu na naslovnim stranama. Za njih se vezuje mnogo afera i drama. Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića započela je davne 2006. godine.

2006. godine je objavljeno da su srećno zaljubljeni Jelena Karleuša i Duško Tošić. Duško Tošić je bio fudbaler Sošoa i mladi reprezentativac Srbije. Jeleni je samo mesec dana trebalo da padne na šarm mladog fudbalera nakon što je okončala osmomesečnu vezu sa beogradskim biznismenom Vladanom Marićem. Duško je „danima obigravao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi“. Odmahna početku veze provodili su svaki slobodan trenutak zajedno.

Duško toliko bio zaljubljen da je jednom prilikom privatnim avionom doleteo u Beograd samo da bi video svoju devojku i odmah se vratio u Francusku, a Jelena je išla u Francusku i u društvu predsednika Tošićevog tadašnjeg kluba iz VIP lože pratila jedan meč.

Jelena je priznala da je Duško bio taj da koji je inicirao njihovu priču.
„Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču“, rekla je JK jednom prilikom.
„On je bio jako uporan. Prvo sam “zgrešila” s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda.”
Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde“, ispričala je Jelena.

Venčali su se dve godine kasnije, a ubrzo su stigle i njihove ćerke Atina i Nika.

Ostali su zajedno i prošli su mnoge izazove.
„Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje“, rekla je pevačica nedavno- izjavila je Jelena.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije