Tražila od muža da napusti Zvezdu i pljuvala po Beogradu. Razvela se i sada uživa u luksuznom životu.

U proleće 2006. godine, Crvena zvezda je slavila duplu krunu i čekala je da je Valter Zenga povede u pohod ka Ligi šampiona! Umsto da nastavi tamo gde je sjajno krenuo, Italijan je odlučio da napusti Marakanu – iz dva razloga!

Prvi je dobra ponuda i ogroman novac koji je dobio. Za ovaj posao je rekao da nikada nije trebalo da ga prihvati.

Drugi je njegova tadašnja supruga Raluka koja je praktično tražila od njega da napusti Srbiju.

Valter Zenga je doveden pred svršen čin. Jedna kolumna njegove supruge za rumunske medije izašla je u javnost. U toj kolmuni je na najgori mogući način opisala Beograd, iako je i sama rođena na periferiji Bukurešta.

Dunav tiho teče, mutan i zelen, prenatrpan, preseca grad, i klizi ispod ogromnih mostova, pored starih zgrada, bednih, pored porušenih zgrada od bombardovanja, kao kosturi sa skeletom koji je pobegao od sunca. Na beogradskom aerodromu koprcali smo se kao gomila izbeglica koja se gura za mesto u autobusu spasa. Očekivala sam da u momentu iz kose mog suseda izviri duguljasta znatiželjna glava kokoške, probijao me odvratan miris hrane, paprike, pastrmke, suhomesnatih proizvoda… Sa druge strane sam mogla videti nemoćnog supruga koji mi je slao ohrabrujuće poglede, a ja sam prevrtala očima i odgovarala sevajući pogledima: „Učini nešto!“ – prisetila se Raluka svog dolaska u Beograd.

Raluka i Valter su u međuvremenu dobili dvoje dece. Posle 15 godina braka razveli su se 2020.godine. Zenga se vratio u Italiju, dok je Raluka ostalka da živi u Dubaiju i uživa u luksuznom životu.

Rumunski meidiji pišu da je tamo stekla mnogobrojne prijatelje i da izlazi samo u skupe restorane u Emiratima. Raluka poslednjih godina putuje po celom svetu (Zanzibar, Kambodža, Indonezija…). Iako odlazi često, njeni odmori ne traju više od dve nedelje zbog obaveza prema deci.

Raluka na društvenim mrežama deli iskustva iz zemalja u kojima je bila. Trudi se da bude što bliža kulturi koju posećuje. Vratila je prezime Zenga. Verovatno i zbog toga što je ostala u odličnim odnosima sa Valterom.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije