Ovako su izgledali pre nego što su postali bogati i slavni

Argentina je porazila Francusku i osvojila prvo mesto na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru. Slavni fudbaler Lionel Mesi ostvario je san i svoj arsenal titula obogatio još jednom – koja mu je falila.

Lionel Mesi je uvek imao podršku supruge Antonele. Lionel i Antonela imaju neverovatnu ljubavnu priču. Upoznali su se još kao deca. Antonela je objavila sliku koja je nastala još pre 20 godina, kada su započeli svoju ljubavnu priču.

Oni su se dosta promenili ali jedna stvar je ipak ostala ista. Blistavi osmeh i ljubav koju ne mogu da sakriju i koja se oseća čak i preko fotografija.
Antonela i Mesi su jedan od retkih parova koji je uspeo da sačuva svoju ljubav odolevajući skandalima i iskušenjima.

Mesijeva žena Antonela Rokuco važi za damu koja neguje prirodan izgled. Otkako se pojavila njena slika iz rane mladosti, mnogi su se zapitali da li je nešto menjala na sebi. Antonelu Rokuco smatraju jednom od najlepših prirodnih lepotica među ženama fubalera. Može da se pohvali manekenskom linijom i nakon troje dece. Sve oduševljava svojim stilom i ponašanjem.

Antonelu Rokuco i te kako čuva svoju privatnost od radoznale javnosti. Oko nje se nikada nisu dešavali skandali, niti je bila predmet glasina i ogovaranja.