Prva velika ljubav Maje Ognjenović

Prva velika ljubav Maje Ognjenović bio je košarkaš Miloš Teodosić. Emotivnu vezu započeli su 2008. godine. Maja i Miloš su se dve godine kasnije i verili. Međutim pred oltar nikad nisu otišli.

Kao razlog prekida romanse naveli su „udaljenost zbog sportskih obaveza“. Jedina istina je da odbojkašica nije mogla da pređe preko košarkaševe prevare. Mediji su pisali da je za njihov razlaz kriva manekenka Jelena Kuveljić. Manekenka Jelena Kuveljić je rasturila i brak Vladimira i Bojane Stojković.

Maja je stavila tačku na četvorogodišnju romansu. Iako je i dalje volila Milloša nije mogla preći preko prevare jer je to bilo i nepoštovanje onoga što je zbog ljubavi uradila, a bila spremna i da uradi.
Jurila sam i tražila kartu za Atinu da bih bila s Milošem. Svake druge nedelje neko je kod nekog dolazio. Važno mi je bilo da se budimo zajedno, da ručamo i da večeramo – govorila je Ognjenovića koja je zbog Teodosića nameravala i da zapostavi svoju karijeru.

Spremna sam da stavim tačku na odbojku ako bi on rešio da ode u Ameriku, tu nema dileme, ja idem s njim. Kad god se Miloš i ja pojavimo u javnosti, on je glavna zvezda, onaj koga prepoznaju, nastane opšte oduševljenje. Navikla sam na to.

Sve ono što je odbojkašicu i košarkaša spajalo počelo je vremenom da ih razdvaja. Svako je nastavio svojim putem. Bivši dečko Maje Ognjenović, Miloš Teodosić, danas je u skladnom braku sa glumicom Jelisavetom Orašanin i ima dvoje dece.

Odbojkašica, Maja Ognjenović, uživa u ljubavi bivšeg supruga Nataše Bekvalac, vaterpoliste Danila Ikodinovića. I danas 10 godina posle razlaza sa Milošem igra odbojku na vrhunskom nivou. I dalje kao kapiten reprezentacije predvodi selekciju Srbije. Tako će biti i ove godine na Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije