Prva ljubav Cece Ražnatović je bio poznati fudbaler koji je tada važio za velikog zavodnika.

Ceca Ražnatović je najveća balkanska zvezda. Ona je kao i ostale velike zvezde neprestano pod budnim okom javnosti. Kada je Cecin ljubavni život pre Željka Ražnatovića u pitanju, nema mnogo informacija.

Cecina prva velika ljubav bio je bivši igrač Crvene zvezde Vladan Lukić. Vladan i Ceca su uplovili u vezu 1989.godine kada je on imao 18 a ona 16 godina. On je bio poznati igrač Crvene zvezde, a ona pevačica u usponu.

Štampa je u to vreme brujala o njihovoj vezi. Kroz štampu se provlačila informacija da planiraju venčanje. Vladan 1990. godine odlazi u vojsku i oni su se rastali.

Mediji su tada pisali da je pesma „Pustite me da ga vidim“, Cecin veliki hit, upravo bila posvećena Vladanu.

Vladanova ćerka Sara je prilikom udaje poželela da joj na svadbi peva upravo Ceca. Vladan Lukić, bivši fudbaler i presednik Crvene zvezde, poslušao je svoju ćerku i Ceca je pevala. Tom prilikom se Ceca osvrnula na svoju davnu vezu.

Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi – rekla je Ceca tada šaljivo.

Na ovu vezu jednom prilikom osvrnuo se i Vladan.
To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko.

Vladan Lukić je prisustvovao Veljkovoj svadbi i to sa suprugom!

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije