Prva teniserka sveta u provokativnoj haljini opčinila navijače. Proglasili je za prve noge svetskog tenisa.

U meksički grad Kankun stigle su najbolje teniserke sveta. U Kankunu će se održati završni turnir najboljih 8 igračica. Predvodila ih je prva teniserka sveta, Arina Sabalenka.

Arina Sabalenka je dominirala i izgledom, jer je imala provokativnu haljinu u kojoj su njene noge došle do izražaja.
Za najbolje teniserke sveta upriličen je gala događaj. Ostale teniserke su na gala događaj došle takođe u elegentnim haljinama, ali dosta zatvorenije u odnosu na najbolju na svetu.

Na plaži su imale fotografisanje i žurku, a tu su i odgovarale na zanimljiva pitanja. Jedno od pitanja bilo je i koga bi izabrale kada je u pitanju poznata ličnost iz snova.
Zašto da ne, Dejvid Bekam-odgovorila je kao iz topa Sabalenka.Sabalenka je nedavno gostovala u majamiju, tu je upoznala Bekama i tu sliku objavila na svom istagram nalogu.

Za pehar na završnom turniru boriće se Arina Sabalenka, Iga Švjontek, Koko Gof, Elena Ribakina, Džesika Pegula, Marketa Vondrušova, Ons Žaber i Marija Sakari.

Arina Sjargejevna Sabalenka je beloruska profesionalna teniserka. Rođena je 1998.godine u Minsku. Jedna je od retkih teniserki koje se našle svoje mesto u 10 najboljih na VTA listi u pojedinačnoj i u konkurenciji parova. Aktuelni je pobednik Otvorenog prvenstva Australije.