Ko je bio prva velika ljubav Bogdana Boogdanovića?

Bogdan Bogdanović je jedan od najboljih srpskih košarkaša. Rođen je 1992.godine u Beogradu. Igra na poziciji beka trenutno za Atlanta hokse.
Kao igrač Partizana dva puta je proglašen za Evroliginu zvezdu u usponu, a kao igrač Fenerbahčea je osvojio Evroligu. Standardni je član košarkaške reprezentacije Srbije.

Bogdan Bogdanović beleži impresivne trijumfe na terenu. Van terena i te kako privlači pažnju dama, te se neretko nalazi u društvu lepotica. I dok mu muškarci obično zavide, Bogdan privatni život drži daleko od svetla reflektora. Kapiten srpske reprezentacije na Mundobasketu osvajao je posebne devojke.

Njegova prva velika ljubav bila je Anja Skuletić, danas poznatija po prezimenu Šušnjar. Nekada se bavila manekenstvom, a sada je sve popularnija influenserka, te ima veliki broj pratilaca.

Bogdan i Anja romansu su otpočeli 2014. godine. Gde god bi se pojavili, videlo bi se da su zaljubljeni do ušiju. Bogdan je često za vreme njihove veze delio njihove zajedničke trenutke.
Iznenada, u medijima je osvanula vest da je došlo do kraha ljubavi posle godinu i po dana. Glavni razlog je razdvojenost, jer se Bogdan zbog karijere preselio u Istanbul. Ljubitelji košarke smatrali su da je upravo zbog ljubavnih problema imao slabije rezultate na Evrobasketu. Prijatelji mladog para pričali su da je raskid bio veoma bolan za oboje.

Nakon raskida sa zgodnom Anjom Bogdan je navodno bio potpuno skrhan. Vreme leči sve pa je tako i Bogdan kasnije imao vezu sa glumicom Jovanom Stojiljković i teniserkom Olgom Danilović.

Poslednja veza mu je bila američka manekenka i dizajnerka Britani Net. Britani Net je bila prva pratilja na izboru za Mis države Nju Džersi. Treutno nije poznato da li su zajedno.

Anja se u međuvremenu posvetila fakultetu, a potom udala i rodila ćerku Dunju, te posvetila porodici. Anja se udala za poznatog beogradskog šmekera Dušana Šušnjara. Za Dušana žene kažu da je neverovatno šarmantan i harizmatičan, ali i uvek džentlmenski nastrojen. Dušan već ima ćerku iz prethodne veze.