Don Karlu su dve žene obeležile život. Prva mu je umrla na rukama a sa drugom ušao u legendu.

Don Karlo je osvojio svoju sedmu evropsku titulu. Dve titule ima kao igrač i čak pet kao trener! Sve titule je osvojio samo sa dva kluba. Četri titule ima sa ekipom Milana i tri sa ekipom Reala. On je živa legenda italijanskog i svetskog fudbala. On je Karlo Anćeloti.

On je titule nacionalnog prvaka osvajao u pet raziličitih nacionalnih liga: Serija A, Premijer Liga, La Liga, Liga 1 i Bundesliga. I u tome je jedinstven. Tri puta je osvajao Svetsko prvenstvo za klubove.

Legendarni Don Karlo je svoj novi uspeh proslavio u zagrljaju svoje supruge. Preskočio je reklame i pritrčao u zagrljaj svojoj supruzi Merijen. Bilo je očigledno koliko je oboma bilo dragoceno da podele taj veliki trenutak trijumfa. Merijen Barena Meklej je druga žena velikog trenera Don Karla.

Italijanski trener, Karlo Anćeloti je dvadesetpet godina bio u braku s Luizom Gibelini Ančeloti. Imaju ćerku Katiju i sina Davida. Luiza je bila uz Karla tokom njegovih igračkih dana. Veza im je počela još u detnjstvu. Luiza je i sama bila odličan sportista. Bila je odličan golman a mnogo je volela i tenis.

Devedesetih godina Luiza je svog Karla na trening vozila verovali ili ne helikopterom. Sve je to bilo iz razloga da bi Karlo što više vremena provodio sa porodicom.

Uprkos ogromnoj ljubavi rastali su se 2010.godine. Ostali su u odličnim odnosima. Luiza se posle nekoliko godina teško razbolila. Iako je tada već radio u Engleskoj i u zagrljaju druge žene Karlo je često obilazio Luizu. Kad je čuo da se Luizi stanje pogoršalo iz istih stopa je iz Engleske otišao u Italiju da bi s njom proveo poslednje sate njenog života. Nakon teške bolesti Luiza Gibelini preminula je u Parmi u 64. godini.

Nije poznato kada je on tačno sreo Kanađanku Merijen Barenu Meklej. Nije poznato jer Karlo o svojoj privatnosti govori veoma malo. Mediji pišu da su se prvi put sreli u jednom restoranu u Londonu.

Merijen je rođena u Vankuveru i mlađa je 11 godina od Karla. Ljubav s Karlom počela je dok je on bio na čelu Čelsija. Trener je ugledao lepu Kanađanku u jednom lokalu i odmah joj prišao. To je bila ljubav na prvi pogled.

Merijen iza sebe ima brak, i iz tog braka ima ćerku Kloi. Karlo i Merijen venčali su se u Vankuveru u julu 2014. godine. Uskoro će proslaviti deset godina braka.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije