Ko je bio velika ljubav Jovane Stojiljković? Ko je slavni sportista sa kojim je trebalo da ode do oltara!

Glumica Jovana Stojiljković u poslednje vreme niže uspehe. Karijera joj ide uzlaznom putanjom. Svi su oduševljeni njenim talentom. Maestralne uloge donose joj zaslužene nagrade. A u emotivnom životu joj cvetaju ruže, srećnija je nego ikad.

Njeno srce već duže vreme pripada glumcu Goranu Bogdanu. Uživaju u svakom provedenom trenutku. Mnogi su smetnuli s uma da je pre ove veze Jovana uživala sa poznatim sportistiom.

U glumičinom srcu prethodno bio još jedan Bogdan. Reč je o košarkaškom asu Bogdanu Bogdanoviću. Bogdanoviću koji je ove godine kao kapiten reprezentacije vodio do srebrene medalje na Munobasketu. NBA košarkaš Atlante i miljenik lepšeg pola.

Osim što važi za jednog od najboljih igrača, što je na pomenutom takmičenju po ko zna koji put i dokazao, bivši dečko Jovane Stojiljković miljenik je ženske populacije, pa ne čudi činjenica što je povezivan sa mnogim poznatim damama, među kojima je i lepa lepa glumica koja je srca publike osvojila ulogom Sofije u „Južnom vetru“.

Njihovom poznanstvu posredovala je glumica Jelisaveta Orašanin. Jelisaveta koja je tada upravo započela vezu sa Bogdanovim kolegom iz reprezentacije, Milošem Teodosićem. Emocije su planule, pa je par uplovio u romansu 2017. godine, a kako su mediji preneli, verili su se nakon nekoliko meseci veze i po svemu sudeći imali velike planove.

Nakon šest meseci došlo je nepremostivih razlika koje po svemu sudeći nisu uspeli da prevaziđu. Nakon što je Bogdanović morao da otputuje u Ameriku, gde je igrao u NBA ligi za Sakramento Kings, ljubavi je došao kraj.

Shvativši da neće moći da izdrže sve izazove veze na daljinu, rastali se civilizovano i bez teških reči. Glumica stalno ističe da joj je sloboda veoma važna. Zato mnogi pretpostavljaju da je upravo ona ta koja je raskinula veridbu. Pošto je bivši dečko Jovane Stojisavljević postao i zvanično prošlost, lepa glumica je sreću pronašla pored Gorana Bogdana sa kojim već duže vreme uživa u skladnoj vezi.