Pored košarkaša, basketaša i Novaka na proslavi su bile i njihove lepše polovine

Košarkaška reprezentacija Srbije, zlatni basketaši i naš najbolji teniser Novak Đoković dočekani su ispred Skupštine grada. Više desetina hiljada ljudi slavilo je dolazak naših sportista. Oni su se poklonili na čuvenom balkonu, a potom nastavili slavlje svojih uspeha u jednom prestoničkom restoranu.

Pored svih sportista, neizbežne su bile i njihove supruge i partnerke. Lepše polovine su privukle pažnju gotovo kao i sami momci. Među njima se našla i lepa Teodora, supruga Alekse Avramovića, u crnom autfitu sa narandžastim detaljima, a slavlje nije propustila ni Natalija Jokić, sa suprugom Nikolom, koja je nosila prugaste pantalone uz beli korset i sako, kao i tašnu s potpisom Šanela.

Na balkonu smo videli i Jelenu Đoković, nasmejanu u društvu Marka Đokovića, a ova slavna porodica došla je do Skupštine grada nakon što su tokom jučerašnjeg dana slavili krštenje malog Aleksandra, sina Đorđa i Saške Đoković.

Košarkaše, basketaše i Novaka sinoć su uveseljavali Ceca Ražnatović, Edita Aradinović, Saša Matić i Vlado Georgiev.

Među prvima je došao Nole sa Jelenom, koja je ove večeri blistala u uskoj haljini sa neobičnim dezenom.

Stigao je i Nemanja Nedović sa ženom. Lepa Mina malo nakon porođaja uspela je da vrati kilažu na staro, pa je ponosno prošetala u uskoj, crvenoj haljni.

Ubrzo im se pridružio i Filip Petrušev sa devojkom. Ona je zasenila sve crnom haljinom sa prorezima.

Stigli su i Dejan Davidovac, Dušan Ristić i Vanja Marinković sa svojim izabranicama.

Svi su bili tu osim kapitena,Bogdana Bogdanovića, koji je imao smrtni slučaj u porodici.