Real se hitno oglasio i otkrio koji igrači su uhapšeni.

U Madridu su uhapšena četvorica fudbalera zbog seksualnog snimka sa maloletnicom. Fudbalski klub Real Madrid ekspresno se oglasio.
Špansku i svetsku javnost uzdrmala je vest da su četiri igrača „kraljevskog kluba“ optužena da su delila snimak iz kreveta na kojem je maloletna devojčica. Oni su klip kasnije delili sa ostatkom ekipe.

Real se hitno oglasio nakon skandala. Potvrdili su da su četvorica igrača uhapšena i saslušana. Uhapšeni su jedan igrač Kastilje i tri člana trećeg tima „kraljevskog kluba“.
„Real Madrid saopštava da je saznao da su fudbaler Kastilje i tri člana Real Madrida ‘C’ dali izjave nadležnima zbog žalbe da su navodno širili privatni video na Vocap. Kada klub bude saznao više činjenica o ovome, preduzeće odgovarajuće mere“, saopštio je Real Madrid.

Policija je u četrvtak lišavala slobode fudbalere u fudbalskom centru „Valjdebebas“, u kojem rade sve kategorije Real Madrida. Ova istraga mogla bi da dobaci i do prvog tima. Nadležni žele da utvrde sve okolnosti za slučaj koji je pokrenuo dolazak majke navedene maloletne devojke u policiju, što se navodno dogodilo 6. septembra.

Neimenovani igrači Reala su privedeni u policijsku stanicu. Optuženi su za snimanje seksualnog čina s maloletnicom i deljenje s ostalim igračima.
El Confidencial“ tvrdi da se radi o igračima rezervnog tima i da je slučaj policiji prijavila majka maloletne devojke.

U prijavi se navodi da je jedan od fudbalera snimao seksualni čin njene kćerke i zatim ga je podelio sa ostatkom ekipe. Sve se dešavalo na Kanarskim Ostrvima.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije