Ona je sve što jedan muškarac može da poželi

Pevač Aco Pejović je u Beogradu organizovao proslavu 18. rođendana svoje ćerke Ive u jednom poznatom beogradskom hotelu. Veliko slavlje okupilo je veliki broj poznatih ličnosti iz sveta politike, muzike i sporta.

Među zvanicama su bili pevačica Aleksandra Prijović, inače kuma čuvenog pevača, zatim porodica Živojinović, Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, Ivica Dačić i Branko Ružić s porodicama, Ana Bekuta, Aca Lukas s novom devojkom, Snežana Đurišić s partnerom Vanjom Miloševićem i mnogi, mnogi drugi.

Slavlju su prisustvovali i bivši košarkaš Dejan Tomašević sa suprugom Jelenom, kao i nekadašnji fudbaler Predrag Peđa Mijatović sa svojom izabranicom Anetom.

Peđa je došao u elegantnom crnom odelu i beloj košulji, a njegova supruga u crnom kombinezonu s prorezom. Izgledala je božanstveno.

Peđa i Aneta Mijatović su u skladnom braku već 23 godine. Pošto Peđa živi u Madridu retko ga viđamo na proslavama u Beogradu, ali kad dođe on je u pratnji svoje supruge.

Mijatović je ženu svog života upoznao u Kotoru. Sudbonosno „da“ izgovorili su 2000. godine. Prvo su sklopili građanski brak, a potom i crkveno.
Supruga Peđe Mijatovića se ranije bavila modelingom, a danas je dizajnerka enterijera. Ona govori pet jezika i diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu.

Peđa i Aneta imaju veliku porodicu. Zajedno su dobili tri ćerke: Nađu, Ninu i Lolu, dok je bivši fudbaler u braku s Elenom Karaman dobio i sina Luku, kao i Andreja, koji je preminuo 2009. godine. Aneta je bila uz supruga u najtežim životnim trenucima i davala sve od sebe da mu ublaži bol.

Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku – istakao je Mijatović u jednom od retkih intevjua u kojima je pričao o privatnom životu.

Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje. Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila – rekao je sportista.

Mijatović je jednom prilikom istakao da je ona njegova bolja polovina.
Mnogo je teško živeti sa nekim kao što sam ja, ali Aneta je našla recept koji funkcioniše. Ona je sve što jedan muškarac može da poželi, jaka, hrabra, inteligentna, žena koja u svakom trenutku zna kako da posavetuje svog čoveka i pomogne mu da donese pravu odluku. Ona je ne samo moja lepša, već i bolja polovina – rekao je jednom prilikom Mijatović.