Nema seksa za sportiste na Olimpijadi! Evo i zašto!

U Olimpijsko selo u Parizu stigli su antiseks kreveti. Na ovim krevetima će sportisti spavati tokom Olimpijskih igara. Olimpijske igre su na programu od 26. jula do 11. avgusta.

Krhki kreveti su napravljeni od malo tvrđeg kartona. Biće na raspolaganju sportistima u Parizu na predstojećim olimpijskim igrama. Tako je bilo i na Olimpijadi u Tokiju.

Krevet je specijalizovano projektovan i namenjen sportistima koji žele striktan odmor tokom igara.

Španski mediji objavili su informaciju da je u Pariz stiglo 18 000 ovih kreveta. Kreveti su su dužine 2.1 metar i nosivosti do 200 kilograma. Kreveti su izrađeni od recikliranog kartona. Madraci su napravljeni od polietilena. Po završetku Olimpijskih igara oni će se iskoristiti za proizvodnju plastike.

Svaki krevet će imati tri jastuka. Svaki sportista, učesnik igara će moći da odabere jastuke prema svojoj potrebi.

Krevet je sastavljen iz tri dela, svaki sa različitom površinom, i od veće do manje tvrdoće.

Tri dela kreveta su zamenljiva i za višekratnu upotrebu. Olimpijci će imati posebnu aplikaciju pomoću koje će moći da saznaju – imajući u vidu svoju težinu i visinu, savršenu kombinaciju širine i dužine ležaja za sebe.

Kreveti su u skladu sa ekološkim standardima koje su ranije postavili organizatori Olimpijskih igara.

Ovi kreveti su nazvani antiseks kreveti jer su preslabi za bilo kakvu vrstu intimnih odnosa. Ovo je utvrđeno na osnovu iskustva sa Olimpijskih igara u Tokiju 2021. godine, kada su prvi put korišćeni.

Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju mislili su na sve nepoželjne „akcije“ sportista na igrama. Dizajnirali su i napravili krevete koji ne podržavaju „trojke“.

Kreveti su tako napravljeni da u njih može stati najviše dvoje ljudi. Organizatori su apelovali da ih ne koristi više od tog broja ljudi, jer je optimalan broj zapravo samo – jedna osoba.
– Uradili smo tekstove težine na ovim krevetima i po procenama, oni mogu da izdrže najviše dvoje ljudi u isto vreme – rekao je portparol kompanije Ervejv koja je radila nameštaj.

Francuzi su iskoristili iskustvo iz Tokia.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije