Mirka se bukvalno prepolovila! Supruga Rodžera Federera svima zapušila usta, evo kako je smršala.

Mirka Federer često je na meti javnosti. Ona je zanimljiva i ljudima koji ne prate tenis i koje sport uopšte ne zanima. Ona je zanimljiva zbog svojih modnih izbora, zbog odnosa sa suprugom Rodžerom ili zbog viška kilograma. Mirka Federer je shvatila da dela govore više od reči i sa kritikom se uvek nosila dostojanstveno.

Mirka i Rodžer su ovog leta posetili jedan veliki sportski događaj. Svi koji su ih sreli ili videli fotografije sa događaja su primetili da je drastično smršala. Mnogi je nebi ni prepoznali da nije bila kraj svog supruga sa kojim je već više od dvadeset godina. U suknji na pruge i lepršavoj košulji pozirala je okupljenim fotografima. Zaista nikad nije izgledala bolje.

Mirka je jednom prilikom priznala je da je promenila loše navike. Izbacila je belo brašno i šećer, redovno trenira, hrani se zdravo, spava osam sati, pije mnogo vode i pokušava da se ne izlaže stresu. Sve ovo je doprinelo njenoj neverovatnoj transformaciji. Pošto se Rodžer zvanično penzionisao sada Mieka ima više vremena da se posveti sebi i da više brine o svom zdravlju i izgledu.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije