Novak Đoković doneo odluku. Ide u Pariz na Olimpijske igre. Proslavio ženin rođendan i častio se velikim koncertom.

Više nema dileme. Novak Đoković predstvljaće Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Pošto se povredio na Rolan Garosu, Novak Đoković je operisao meniskus kolena. Svi navijači Novaka i tenisa su strepeli da li će osvajač 24 grend slem titule igrati na planetarnoj smotri. Sada je i to poznato.

Ovu informaciju je preneo Olimpijski komitet Srbije. Pored Novaka našu zemlju u „belom sportu“ predstavljaće i Dušan Lajović.
Teniseri Novak Đoković i Dušan Lajović ispunili su uslove po ATP renkingu i potvrdili svoj nastup na Olimpijskim igrama – napisali su iz OKS.

Sa Novakom i Dušanom Srbija sad broji 96 članova na Igrama u Parizu. Đoković je jedinu medlju (bronzanu) na najvećem planetartnom nadmetanju osvojio 2008. godine.

Svakog 17. juna porodice Ristić i Đoković okupljaju se da obeleže Jelenin rođendan. Tako je bilo i ove godine.

Na društvenim mrežama pojavio se deo proslave. Na video klipu se vidi kako Jelena pleše i peva sa prijateljima, a onda u jednom momentu pleše sa Novakom.
Srećan rođendan najboljoj ženi, majci, prijatelju, partneru, lideru, učiteljici, inspiraciji koju mogu da poželim. Mom dubl partneru za život, Jeleni – napisao je Nole.

Drugog dana ovogodišnjeg Belgrade River Festa nastupio je svetska muzička zvezda Nik Kejv. U društvu supruge Jelene Đoković na koncert je došao i Novak Đoković.

Australijski muzičar je pozdravio publiku, seo za klavir i otvorio je svoj nastup pesmom „Girl In Amber“.
„Hvala, Srbijo. Divni ste“-pozdravio je prisutne na srpskom jeziku.

Pored Jelene i Novaka Đokovića, na koncert Nika Kejva su došli Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić, Ana Đurić Konstrakta, Sergej Trifunović sa suprugom, Lazar Ristovski sa devojkom, Ana Brnabić, Zoran Đorđević i drugi.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije