Najlepše ljubavne priče iz sveta sporta- Zlatan Ibrahimović i Helen Seger

Fudbaler Zlatan Ibrahimović odlučio je da završi svoju fudbalsku karijeru. On je jedan od omiljenijih sportista na svetu. Svojim vrednim radom i trudom je stekao milione i milione obožavaoca, ali i obožavateljki. Kad je u poslednjem kolu Serije A pred punim „San Sirom“ objavio da mu je to zadnja utakmica sa tribina je stigao ogroman aplauz. Ta energija i poštovanje su uzburkale emocije fudbalera, pa je čak i zaplakao.

Zlatan Ibrahimović već dve decenije uživa u vanbračnoj zajednici sa Helenom Seger. Helen Seger je bivša švedska manekenka. Započela je karijeru kao model, da bi je kasnije kombinovala sa studijama ekonomije i marketinga. Helena Seger je uspešna poslovna žena. Početak njihove ljubavne priče je neobičan i pomalo filmski.

Kad sam se upoznala sa Zlatanom, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nije mi bio potreban fudbaler da me prehrani. Ja sam bila samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca – rekla je Helen.

Zlatan Ibrahomović nikada nije krio koliko mu je u karijeri značila podrška porodice, a na prvom mestu supruge Helene Seger. Privatni život ljubomorno čuvaju od očiju javnosti. Kao i u svakom braku ima sitnih trzavica i priča o neverstvima. Uprkos svemu oni su dokazali da je njihova ljubav ipak jača od svega.

Upoznali su se prilikom jednog saobraćajnog incidenta. Ibrahimović je svojim ferarijem „zagradio“ njen mercedes što je dovelo do rasprave. Svađa se završila pozivom na večeru. I tako je počelo.

Zlatan i Helena već 21 godinu uživaju u vanbračnoj zajednici i imaju dvojicu sinova Maksimilijana i Vinsenta. Na pitanje zašto se nije udala za Zlatana, odgovorila je: – Udaja može da slomi moj osećaj nezavisnosti. Samo ne želim da budem označena ženom fudbalera ili kao pobednica izbora lepote. Mislim da ljudi ne znaju koliko sam učila, radila i borila se.

Helena nije tipična žena fudbalera. Veoma retko je možemo videti u javnosti. Ona ne troši previše vremena na izgled, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije