Najlepše ljubavne priče iz sveta sporta-Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger (Video)

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović  i nekadašnji nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger su sedam godina u braku, a kruna njihove ljubavi su tri sina. Nekad najlepša teniserka i slavni fudbaler žive danas ljubavnu bajku.

Njihov sudbonosni susret seže u 2014. godinu. Autor biografije legendarnog fudbalera, Martin Suter, napisao je da priča Ane i Bastijana nije počela glatko. Švajnštajger je bio u sedmogodišnjoj vezi sa glumicom i manekenkom Sarom Brander. Bastijan je bio očaran našom Anom i zamolio je njihovog zajedničkog prijatelja da ih upozna. Ana je prvi poziv odbila. Bastijan nije želeo tek tako da odustane, pa je i lično poslao Ani poruku. Ana mu je odgovorila da bi volela da se upozna s njim ukoliko im se ukrste životni putevi. Bastijan nije želeo da čeka da sudbina umeša prste, već je sam bio kovač svoje sreće. Kad je saznao da će Ana nastupati na US Openu 2014, kupio je kartu za prvi avion do Njujorka.

Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke – rekao je tada trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

Verili su se daleko od očiju javnosti u Nemačkoj. Bastijan je organizovao večeru tokom koje je zaprosio našu teniserku, a prsten je stigao iz najprestižnije draguljarnice.
Da su se verili javnost je saznala videvši Anu na jednoj svečanosti u Londonu sa prelepim, skupocenim vereničkim prstenom na ruci.

Usledilo je bajkovito venčanje u Veneciji 12. jula 2016. godine. Svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija širom sveta.
Dok je Bastijan igrao za Čikago živeli su u Čikagu. Iz Čikaga preselili su u austrijsko selo Vestendorf, te su time velegrad zamenili seoskom idilom.
Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put – ispričala je Ana.
Imaju tri sina i uživaju u ljubavi.