Najlepše ljubavne priče iz sveta sporta- Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin venčali su se 2017. godine. Imaju dvoje dece, Petru i Bogdana.

Iako je i danas poznata po devojačkom prezimenu Orašanin, Jelisaveta je u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“ rekla da je na venčanju uzela samo prezime Teodosić i tako iznenadila Miloša. Veza Miloša i Jelisavete trajalo je kratko. Kako je rekla Jelisaveta vidili su se samo 18. puta, 19. put su se videli na venčanju. Na venčanju je i upoznala Miloševu rodbinu.

Jelisaveta je govorila i o borbi za prvo dete. Imala je više neuspešnih pokušaja vantelesne oplodnje i uspela je tek peti put. Nosila je dvojke ali je rodila samo kćerku Petru. Sina Bogdana dobila je prirodnim putem.

Glumica važi za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti na našim prostorima. Rođena je 1988. godine u Beogradu. Jelisaveta i Miloš Teodosić, žive život na relaciji Beograd-Bolonja kao pravi holivudski džet-set. Zbog njenih i njegovih obaveza o deci brinu dve bebisiterke.

Bogdan i Petra centar su sveta glumice i košarkaša.

Pre nego što su stupili u vezu, oboje su imali interesantan ljubavni život. Naime, košarkaš je voleo Anastasiju Ražnatović, Maju Ognjenović i Sofiju Rajović, dok je glumica bila u vezi sa kolegom Vukom Kostićem, a spekulisalo se da je volela i Momira Gajića, koji je potom godinama bio u vezi sa Radom Manojlović.

Upoznali su se u Moskvi preko zajedničke prijateljice dizajnerke Milice Opačić. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Ljubav Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića pomera stene. Sad će im biti lakše jer je Milošu istekao ugovor u Bolonji i vreća se u Beograd.

Miloš Teodosić je rođen 1987. godine u Valjevu. Karijeru je započeo u valjevskim klubovima Student i KK Metalac, a nastavio je u Borcu i FMP Železniku. Posle ide u Olimpijakos iz Atine i CSKA iz Moskve. Imao je i kraći izlet u NBA ligu, igrao je za LA Kliperse. Već duži niz godina igrao je za Virtus iz Bolonje gde mu je istekao ugovor. Priča se da dolazi u KK Crvena zvezda da tu završi karijeru.