Najlepše ljubavne priče iz sveta sporta- Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena

Slobodan Boba Živojinović je rođen u Beogradu 1963. godine. On je bivši jugoslovenski teniser. Ima dva osvojena turnira u singlu i 8 u igri parova.
Fahreta Jahić Živojinović poznatija kao Lepa Brena je poznata pevačica. Rođena je u Tuzli 1960. godine. Brena je najprodavaniji ženski izvođač u bivšoj Jugoslaviji. Zajedno sa Sašom Popovićem osnovala je Grand Production, najveću diskografsku kuću na Balkanu.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović, zajedno su 35 godina, od čega 31 u braku.
„Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje. Ljubav je veća kada se deli, brinite jedni o drugima, verujte sebi da biste verovali i drugima, poštujte se i interesujte se jedni za druge. Svaki dan“, rekla je Brena. Prisetila se početka ljubavi sa Bobom.

Venčanje Brene i Bobe 1991. godine bio je ogroman medijski događaj širom bivše Jugoslavije. Imaju dva sina Stefana i Viktora.

Lepa Brena jedna je od pevačica koja je prva pokazala smelost, kada je oblačenje u pitanju. Volela je često da istakne svoje obline.
Pevačica Lepa Brena sa Bobom Živojinovićem i prijateljima često letnje dane provodi na njihovoj luksuznoj jahti. Jahta Živojinovića košta čak 6.000.000 evra i ima šest spavaćih soba.

Brena je započela muzičku karijeru kao mlada devojka. Njen otac hranio je petočlanu porodicu platom medicinskog tehničara. Majka je povremeno zarađivala kao krojačica. Brena se 1979. godine zbog studija preselila u Beograd. Javila na oglas porodici kojoj je bila potrebna dadilja za ćerku Anu, koja je tada imala svega nekoliko meseci. Ana kojoj je Brena bila dadilja je danas Brenina koleginica.

Brena i Boba važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.
„Nijedan brak nije idealan, takav ne postoji. Ali ako ljudi vole i poštuju jedno drugo, ako imaju tu tradiciju, jer se to i nasleđuje, odnosno uči u porodici, onda sve može da se prevaziđe. Pored ljubavi, ljudima je potrebno i poštovanje, a ono treba da se stekne i zasluži. Mi smo tokom 35 zajedničkih godina, od toga 31 u braku, imali razne situacije, svašta nam se izdešavalo, i lepo i ružno, i mislim da nas je to još više spojilo kao bračne partnere i prijatelje. Kao i našu decu, jer su ljubav, poverenje i snaga da se izdrže teški momenti u porodici nešto što zaista treba i znati i umeti.“ rekla je Brena za magazin Glorija.

Brena i Boba prvi put su se sreli na premijeri filma ‘Hajde da se volimo’ drugi deo. Upoznao ih je legendarni glumac Bata Živojinović.
„Otišli smo na tvrđavu u Novom Sadu, sutradan, na večeru. Na večeri smo se dogovorili da ćemo se viđati, družiti, mada smo znali da je to bio spoj koji je bilo jako teško razdvojiti.“rekla je Brena.

 

Svadba Brene i Bobe bila je te 1991. događaj godine, a prepričava se i dan danas.
„Celu svadbu organizovao je Boba. Nama su došli prijatelji iz celog sveta, Australije, Amerike, Kanade, sećam se, on je poručio kavijar i šampanjac iz Holandije. Ja sam imala neko moje omiljeno vino, jedan Mateus koji sam pijuckala. Sećam se da je tada poručio 300 litara tog vina za sve naše goste, kojih je bilo 650. U prvih 45 minuta je otišlo svih 300 boca tog vina, ja uopšte nisam stigla da popijem. Posle svadbe su počela da nam krče creva. Ja pitam njega je l’ nešto pio, on kaže da nije ništa ni jeo ni pio. Mi smo poručili doručak da jedemo prvi put“, ispričala je Brena u emisiji Amidži šou.

„Mi smo 35 godina zajedno. Naša ljubav je prerasla u nešto mnogo snažnije i ozbiljnije. Imamo tri predivna momka. Filip je iz njegovog prvog braka i veze, ali ih ja sve smatram kao našu decu. Podržavam ih, volim ih isto. Koliko date deci ljubavi, oni im toliko vrate i uzvrate“, rekla je pevačica.

Ja sam muž Lepe Brene ceo život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao – našalio se Živojinović.
Žena je glava kuće i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis.