Najlepše ljubavne priče iz sveta sporta- Nikola Peković i Violeta Milinković Peković

Bivši košarkaš, bivši predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore bivši presednik KK Partizan, Nikola Peković, prošao je kroz velike zdravstvene probleme tokom ove godine. Konsatovano je da je imao blažu varijantu srčanog udara. Nekoliko dana proveo je u bolnici, gde su mu urađena sva dodatna ispitivanja.

Nikola sada živi potpuno normalno. Evidentno je i da se u poslednje vreme malo više ugojio, tako da je sve to zajedno doprinelo tome da ima srčane smetnje.

Najveća podrška mu je kao i uvek supruga Violeta.

Violeta Milinković i Nikola Peković su se sreli 2015. godine u Pljevljima. Tu je Violeta živila i radila. Upoznao ih je Pekovićev blizak prijatelj Duško Šarić. Violeta je osam godina starija od Nikole. Ona je doktorka radiolog.

Svoju ljubav su krunisali 18. juna 2016. godine. Svadba za 400 zvanica upriličena je u hotelu „Mediteran“ u Bečićima. Kum na venčanju je bio Duško Šarić. Za mikrofonom su se smenjivali Đani, Ana Bekuta, Miroslav Ilić, kao i zvezde „Granda“ Rada Sarić, Dinča i Bane Mojićević.

Mladenci su u salu ušli uz zvuke tradicionalne pesmu „Svilen konac”. Mlada je uzela prezime Peković. Mlada je bila trudna prilikom udaje ali dva meseca kasnije Violeta je izgubila bebu.

Već naredne godine Violeta je rodila njihovo prvo dete, kome su roditelji dali ime Fedor.

Nikola je za tu priliku naručio sat marke roleks od 30.000 evra, koji će pokloniti Violeti kada bude izašla iz porodilišta s njihovim sinom. Pored toga, ženu će obradovati i luksuznim stanom u elitnom naselju Podgorice, koji vredi oko 200.000 evra – ispričao je izvor blizak bivšem košarkašu.

Sina su krstili neposredno pred prvi rođendana. Krstili su ga u manastiru na Cetinju, a za kuma su odabrali Duška Šarića koji ih je i venčao. Slavlje u čast krštenja sina održano je u hotelu u Bečićima. Bilo je više od 300 zvanica. Gostima je bio obezbeđen prevoz i smeštaj.

Neposredno pred venčanje Violeta je doživela veliki blam. Njen bivši je čitav grad oblepio plakatima sa slikom Violete i bezobraznim tekstom.