Ljubavna priča Džanana Muse i prelepe Adne Dučanović

Džanan Musa je reprezentativac Bosne i Hercegovine i sjajni bek Real Madrida. Adna Dučanović je studentica Stomatološkog fakulteta u Sarajevu.
Džanan Musa i Adna Dučanović su već četri godine u sretnoj vezi. Adna kaže da je ljubav prema Dženanu bila ljubav na prvi pogled, a Džanan je otkrio da ga je studentica Adna osvojila jednostavnošću, osmijehom i harizmom.

Poznavali smo se od ranije, kada sam boravio u Travniku s Reprezentacijom BiH, ali prvi kontakt i izlazak desio se nakon jednog Instagram posta koji smo oboje prokomentirali, priznao je Musa za portal “Azra”.

Džanan Musa se smatra jednim od najtalentiranijih mladih evropskih košarkaša i jednim od najboljih košarkaša svoje generacije na međunarodnom planu.
Vrhunske fizičke predispozicije, sjajan šut, atraktivna zakucavanja, nezaustavljivi prodori odlike su ovog košarkaša iz Bihaća. Osim na svojoj glavnoj poziciji – krila, može igrati i na poziciji šutera, pa čak i na poziciji plejmejkera.

Džanan može da se podiči da je osvojio i srce prelepe devojke iz Travnika. Prelepa Adna izmami uzdahe mnogih muškaraca kada Džanan podeli zajedničke slike na njegovom Instagram profilu.

Adna je i pored obaveza na fakultetu uspela da poseti Džanana i u Americi i u Breogenu i u Madridu Džana to uvek ovekoveči slikama koje podeli na svom profilu.

Upoznali su se u Jajcu na pola puta između Bihaća, odakle je on, i Travnika, odakle je ona. Pod vodopadom u Jajcu, započela je njihova priča.

“Lepo je imati nekog uz sebe, nekog ko te razumije i voli”rekao je Džanan.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije