Kome smeta što Stefan Đoković navija za Partizan? (Video)

Kao odgovoran roditelj Novak Đoković svaki slobodan trenutak koristi da posveti svojoj deci, sinu Stefanu i kćerki Tari. Tako je prošle godine vodio sina na 3 utakmice Partizana u Evroligi. Protiv Olimpijakosa i Reala u beogradskoj Areni i protiv Monaka u Monaku.

Novak je na pomenutim utakmicama usrećio svog sina, jer je poznato da Stefan Đoković navija za klub iz Humske.
– Moj sin Stefan je veliki navijač Partizana, došli smo da uživamo u dobroj atmosferi i nadamo se da će Partizan pobediti. Veliki sam ljubitelj košarke i gledam uvek utakmice Partizana i Zvezde, da li uživo ili preko TV-a – rekao je Đoković za Evroliga TV kanal.

Ova izjava je naišla na osudu navijača Crvene zvezde. Na društvenim mrežama razapinju Novaka zbog „roditeljskog propusta“.
Ozbiljan roditeljski propust.
Đokovićev najveći poraz je to što je dozvolio da mu dete navija za Partizan. Bolje da je bacio reket i posvetio se detetu, sad je kasno nažalost.
Naravno da je Jelena Djokovic kriva sto mali Stefan navija za Partizan. To je od njene zdrave ishrane i gledanja u sunce.

Ovo su samo pojedini komentari. Prosto je neverovatno da su pojedini navijači dali sebi za pravo da vređaju jednog Novaka Đokovića, a sve zbog toga što njegovo dete ne navija za isti klub kao i otac.

Dijana Đoković je Sportalovom dokumentarcu „NOVAK neispričane priče“ otkrila kako je došlo do toga da Stefan zavoli Partizan i tako naljuti dedu.
– Što kaže Novak: „Ja navijam za Partizan kada ne igra jedino protiv Zvezde.“ Ipak je to naš tim. I naravno da će da navija za Partizan kad igra protiv nekih drugih timova, Reala ili Barselone ili već koga. A Stefan je sjajan, ali stvarno sjajan dečko. Gledam ga kako izrasta u jednog pametnog i mnogo lepog dečaka. Voli tenis pre svega, a sada je zavoleo i Partizan, ne znam kako. To mu deda nikako ne može oprostiti. Voli Partizan. Počeo je da navija za Partizan jer mu se sviđa atmosfera. Stefan je mnogo drag dečak, stvarno – rekla je Dijana Đoković.

To što je Stefan navijač Partizana i što po ceo dan sluša Partizanove pesme Novak je prihvatio na pravi način. To se nije dopalo nekim navijačima Zvezde, ali ni dedi Srđanu Đokoviću.

Deda je postao zaboravan. Zaboravio je gde je trenirao Novak i ko ga je trenirao. Zaboravio je da je za ovo što je Novak danas i mnogo godina unazad ima barem malo zasluga i Partizan i jedna od legendi Partizana Jelena Genčić.

Zaboravio je da je još davne 2005. godine Partizan priredio prijem u čast Novaka iako Novak tada nije bio ono što je danas.
Možda ga ove slike podsete na neke stvari i dozvoli svom unuku da navija za koga on želi.