Stefan napravio ŠOU u Monaku

Verovali ili ne, dete od osam godina ostavilo je u senci svog oca, najboljeg tenisera u istoriji belog sporta. To dete je Stefan Đoković ,sin Novaka Đokovića.

Novak je iskoristio priliku da bodri crno-bele u gostima i to u izuzetno važnoj utakmici protiv Monaka. Došao je na utakmicu sa sinom Stefanom i suprugom Jelenom. Iako je pored Đokovića sedeo predsednik francuskog kluba mali Stefan je celu utakmicu pevao navijačke pesme Grobara, radovao se svakom košu Partizana i ometao igrače Monaka. Novaku je bilo neprijatno pa je zbog u naleta euforije kod Stefana morao da reaguje.

O tome je Novak dao na poluvremenu utakmice intervju novinarki Sport Kluba.
-„Pored nas sedi predsednik KK Monaka. Malo ga štipnem kada pretera, ali rekao mi je: ‘Ovo je najgora utakmica, ne mogu da navijam kako želim!’. Rekao sam: ‘Možeš, možeš, samo nemoj „ua“ da govoriš drugoj ekipi’.
Partizan je pobedom obezbedio igranje Top 8 Evrolige, a mladi Đoković je čitav meč vatreno navijao, skakao i radovao se koševima tima za koji navija.

Na kraju utakmice, odmah posle pozdrava navijača Partizana i igrača, navijači crno-belih koji su bili prisutni u dvorani, svi kao jedan skandirali su njegovo ime. Stefan Đoković , Stefan Đoković orilo se u dvorani. Sve to je potpuno šokiralo mališana. Zbunjeno i stidljivo je mahao publici. Sledi još jedno iznenađenje. Košarkaši Partizana i trener Željko Obradović prišli da se pozdrave s njim. Mama Jelena i tata Novak su sve kroz osmeh promatrali i uživali.

Novak je sa sinom bio i na utakmici Partizana protiv Olimpijakosa. Očigledno je da Stefan uživa dok gleda košarku. Novak je izjavio da Stefan navija za trofejni srpski tim.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije