Stefan napravio ŠOU u Monaku

Verovali ili ne, dete od osam godina ostavilo je u senci svog oca, najboljeg tenisera u istoriji belog sporta. To dete je Stefan Đoković ,sin Novaka Đokovića.

Novak je iskoristio priliku da bodri crno-bele u gostima i to u izuzetno važnoj utakmici protiv Monaka. Došao je na utakmicu sa sinom Stefanom i suprugom Jelenom. Iako je pored Đokovića sedeo predsednik francuskog kluba mali Stefan je celu utakmicu pevao navijačke pesme Grobara, radovao se svakom košu Partizana i ometao igrače Monaka. Novaku je bilo neprijatno pa je zbog u naleta euforije kod Stefana morao da reaguje.

O tome je Novak dao na poluvremenu utakmice intervju novinarki Sport Kluba.
-„Pored nas sedi predsednik KK Monaka. Malo ga štipnem kada pretera, ali rekao mi je: ‘Ovo je najgora utakmica, ne mogu da navijam kako želim!’. Rekao sam: ‘Možeš, možeš, samo nemoj „ua“ da govoriš drugoj ekipi’.
Partizan je pobedom obezbedio igranje Top 8 Evrolige, a mladi Đoković je čitav meč vatreno navijao, skakao i radovao se koševima tima za koji navija.

Na kraju utakmice, odmah posle pozdrava navijača Partizana i igrača, navijači crno-belih koji su bili prisutni u dvorani, svi kao jedan skandirali su njegovo ime. Stefan Đoković , Stefan Đoković orilo se u dvorani. Sve to je potpuno šokiralo mališana. Zbunjeno i stidljivo je mahao publici. Sledi još jedno iznenađenje. Košarkaši Partizana i trener Željko Obradović prišli da se pozdrave s njim. Mama Jelena i tata Novak su sve kroz osmeh promatrali i uživali.

Novak je sa sinom bio i na utakmici Partizana protiv Olimpijakosa. Očigledno je da Stefan uživa dok gleda košarku. Novak je izjavio da Stefan navija za trofejni srpski tim.