Najbolja rukometašica na svetu svih vremena je poznata i po turbulentnim ljubavnim životom.

Svetlana Ceca Kitić je rođena 1960.godine u Tuzli. Ona je bivša rukometašica.
Svetlana Ceca Kitić je zvanično najbolja rukometašica sveta u istoriji ovog sporta. Ceca je imala buran ljubavni život. Kao uspešna, ali i lepa žena, bila je želja mnogih. Iz Cecine biografije se može zaključiti da je zaljubljive prirode, ali i da odlazi iz brakova i veza čim joj nešto zasmeta.

Ceca Kitić ima dve ćerke i sina. Slavu je stekla u Radničkom iz Beograda. Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojila je zlato na OI 1984. i srebro na OI 1980, kao i srebro na SP 1990.
Ona je 2010. od strane IHF proglašena za najbolju rukometašicu sveta svih vremena.

Najbolja rukometašica na svetu svih vremena Svetlana Ceca Kitić osim blistavom sportskom karijerom, privlačila je pažnju medija i turbulentnim ljubavnim životom.
                                                    Četiri braka, porodično nasilje, nestanak bivšeg

Ceca je pred matičara odlazila četiri puta, a svaki brak se završio razvodom. S Kočom je bila u vanbračnoj zajednici koja je prekinuta njegovim ubistvom. Prvi put se udala za fudbalera Blaža Sliškovića. Brak je trajao samo četiri meseca. Ona je imala 19 godina, i od njega je pobegla kroz prozor. Nije mogla da podnese da je više u noćnim izlascima nego pored nje. Drugi put se udala za rukometaša Dragana Dašića, s kojim je dobila sina Nikolu. Razvod je usledio nakon četiri godine.

Treći put „da“ je izgovorila sportskom menadžeru Goranu Bogunoviću. S njim ima ćerku Maru. Godinama kasnije je otkrila da ju je on tukao:
Nasilnici su dobro skriveni, od tako velike ljubavi dođete do toga da vas toliko tuče da mislite da će vas ubiti. Na kraju je došlo do toga da sam mu rekla „ubij me više, ja neću ostati sa tobom“. To je trajalo pet, šest godina. Deca znaju, Mara mi je spasla život jednom – ispričala je Ceca, koja ni danas ne zna šta se s njim desilo. Nestao je u Budimpešti.

Četvrti brak imala je s pravnikom Milanom Magićem, ali se od njega razvela 2014. zbog loše komunikacije.

Već sa 19 godina Ceca se udala po prvi put i to za fudbalera Blažu Sliškovića. Za njega je bila udata samo četiri meseca, ali zbog njegove posesivnosti, kako je objasnila rukometašica, rešili su da se razvedu.

Godinu dana nakon razvoda od prvog supruga Ceca se vratila prvoj ljubavi iz srednje škole, a reč je o kolegi rukometašu Draganu Dašiću. Venčali su se 1982. godine, a iste godine i dobili sina Nikolu. I na ovaj brak Ceca je stavila tačku, ali tek posle četiri godine i to u momentu kada je osetila da nema podršku surpuga za sve obaveze koje se tiču odgajanja deteta i njene karijere.

Godine 1988. bivša rukometašica uplovila je u bračne vode sa sportskim menadžerom Goranom Bogunovićem. Iste godine dobili su ćerku Maru. I od ovog muža se razvela zbog posesivnosti, a šest meseci nakon razvoda saznala je da je otputovao u Budimpeštu i da mu se od tada gubi svaki trag.

Svetlana se nakon trećeg razvoda zaljubila u biznismena Zorana Kovačevića Koču, s kojim je u vanbračnoj zajednici dobila ćerku Sašku. Zoran je 15 dana po rođenju njihove naslednice ubijen na pragu porodične kuće.

Svetlanin četvrti muž bio je Milan Magić, kojeg je upoznala slučajno u kafiću 2007. godine. Brak Cece i Milana završio se 2014. godine zbog velike razlike u karakterima.

Teško me je pratiti kao ženu-zmaja. Ali da ne verujem u brak, ne bih pokušavala toliko puta. Sa svakim suprugom sam se rastala bez teških reči – izjavila je tada slavna sportistkinja.

Ceca je bila u vezi sa izvesnim Dejanom Vukovićem, zvanim Super Beba, koji je od Cece mlađi 23 godine. Super Beba je dve i po godine bio u zatvoru zbog krađe automobila. U oktobru 2008. godine ranjen je u pucnjavi u jednoj kladionici u Sarajevu. Zadobio je prostrelne rane u predelu noge. Tokom boravka u zatvoru Super Beba je smršao neverovatnih 140 kilograma.