Bili su najlepši par Beograda. Ludo je volela poznatog sportistu koji je doživeo stravičnu porodičnu tragediju.

Mnogi se još sećaju ljubavne priče Branke Katić i Igora Milanovića. Oboje su u to vreme bili na vrhuncu profesionalne popularnosti. Prošlo je više od 20 godina od te velike ljubavi. U međuvremenu i Branka i Igor zasnovali porodice i izgradili sopstveni život.

Trofejni vaterpolista i slavna glumica, zvezda filma „Mi nismo anđeli“upoznali su se devedesetih godina u Beogradu. Izbegavali su da se zajedno pojavljuju na javnim mestima, ali nije bila tajna da su u vezi.

Rastali su se u tišini, bez skandala i ružnih reči. Svako je krenuo na svoju stranu. Branka put svetske kinematografije. U Engleskoj je upoznala reditelja i producenta Džulijana Farina, sa kojim je dobila sinove Luja i Džoa.

Igor u osvajanje novih sportskih odličja. Bračna sreća Igora Milanovića sa suprugom Natašom potrajala je tek nekoliko godina. Nataša se razbolila. Nažalost posle teške bolesti i smrti Igor je ostao sam. Ostao je sam sa dve ćerkice, sa Irinom i Isidorom. Ivana Đakonović, profesorka italijanskog jezika, vratila mu je osmeh na lice.

Danas uživaju u braku i zajedničkom podizanju devojčica.

Igor Milanović prema ženama je uvek gajio džentlmenski odnos. Tako i godinama kasnije o bivšoj ljubavi Branki Katić govori biranim rečima.
− Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli. Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja.
Lepa priča, ostala do danas.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije