Bili su najlepši par Beograda. Ludo je volela poznatog sportistu koji je doživeo stravičnu porodičnu tragediju.

Mnogi se još sećaju ljubavne priče Branke Katić i Igora Milanovića. Oboje su u to vreme bili na vrhuncu profesionalne popularnosti. Prošlo je više od 20 godina od te velike ljubavi. U međuvremenu i Branka i Igor zasnovali porodice i izgradili sopstveni život.

Trofejni vaterpolista i slavna glumica, zvezda filma „Mi nismo anđeli“upoznali su se devedesetih godina u Beogradu. Izbegavali su da se zajedno pojavljuju na javnim mestima, ali nije bila tajna da su u vezi.

Rastali su se u tišini, bez skandala i ružnih reči. Svako je krenuo na svoju stranu. Branka put svetske kinematografije. U Engleskoj je upoznala reditelja i producenta Džulijana Farina, sa kojim je dobila sinove Luja i Džoa.

Igor u osvajanje novih sportskih odličja. Bračna sreća Igora Milanovića sa suprugom Natašom potrajala je tek nekoliko godina. Nataša se razbolila. Nažalost posle teške bolesti i smrti Igor je ostao sam. Ostao je sam sa dve ćerkice, sa Irinom i Isidorom. Ivana Đakonović, profesorka italijanskog jezika, vratila mu je osmeh na lice.

Danas uživaju u braku i zajedničkom podizanju devojčica.

Igor Milanović prema ženama je uvek gajio džentlmenski odnos. Tako i godinama kasnije o bivšoj ljubavi Branki Katić govori biranim rečima.
− Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli. Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja.
Lepa priča, ostala do danas.