Kakve šanse kladionice daju selekcijama na Mundobasketu?

Svetsko prvenstvo u košarci samo što nije počelo. Mnoge reprezentacije dolaze oslabljene, a mnoge dolaze u najačem sastavu. Naši Orlovi su započeli pripreme i sinoć su igrali prvi kontrolni meč iza zatvorenih vrata protiv selekcije Bosne i Hercegovine. Detalji sa meča nisu dostupni, a samo se zna da je Srbija slavila sa osam razlike.

Nikola Kalinić, Nikola Jokić, Ognjen Jaramaz, Aleksej Pokuševski i Vasilije Micić su otkazali učešće na ovom Mundobasketu. Šanse naše zemlje da se domogne neke od medalja, barem prema mišljenju bukmejkera su minimalne.

Svetske kladionice ne svrstavaju Srbiju u sam vrh favorita kada je reč o zlatnoj medalji i zapravo se ispred Orlova nalazi još šest zemalja koje imaju veće šanse da osvoje pehar.

Amerikanci dolaze u daleko slabijem sastavu nego što se očekivalo. Glavni favoriti za zlato po kladionicama su i dalje Amerikanci. Kvota za pobednika SAD je uglavnom oko 2,00, što znači da biste duplirali ulog ako bi oni došli do titule.

Odmah iza njih se nalaze Kanađani. Kanada na Mundobasket ide u moćnom sastavu sa NBA zvezdama i Džamalom Marijem na čelu. Kvota da će oni uzeti zlato iznosi 5,00, odnosno na 1.000 uloženih dobili biste 5.000 dinara natrag.

Slede selekcije Francuske, Australije, Španije i Slovenije kojima se daju gotovo podjednake šanse za pobedu na Mundobasketu. Kvota da će oni osvojiti zlato je oko 10, tako da biste na 1.000 dinara dobili 10.000 dinara.

Slede selekcije Srbije i Grčke. Kvota na titulu Srbije ili Grčke na ovom Mundobasketu iznosi 14,0, što će reći da biste zaradili 14.000 dinara na 1.000 uloženih.

Posle našeg tima dolazi Nemačka (kvota 25), Italija i Litvanija (kvote 50), Dominikanska Republika (80).

Najmanje šanse daju se Južnom Sudanu, Jordanu, Libanu, Zelenortskim ostrvima, Obali Slonovače, Angoli i Egiptu na koje je kvota vrtoglavih 750.
Pre klađenja dobro razmislite.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije