Pogledajte kakve ovacije je dobio trofejni srpski stručnjak usred Splita. (Video)

Željko Obradović nije samo trener. On je košarkaški i vankošarkaški fenomen. On privlači veliku pažnju i izaziva divljenje kod brojnih ljudi.

Kad se Željko pojavi u Areni onda je normalno da dobije više aplauza od svih ostalih. Nema utakmice kad navijači Partizana ne skandiraju ime trenera svog tima. Ali Željko skoro na svakoj utakmici, na svakom gostovanju dobije aplauz domaćih navijača.

Upravo ta scena se desila na utakmici šestog kola ABA lige između Partizana i Splita. Pri ulasku trofejnog trenera na teren publika zagrmela aplauzima, a tokom jedne reakcije u toku utakmice čak i skandirala „Željko, Željko“.

Partizan je u toj utakmici slavio ubedljivim rezultatom i tako uspeo da osigura pol poziciju za nastavak takmičenja, sa skorom 5-1.

Iako je Split izgubio utakmicu, splitska publika je aplauzom ispratila Obradovića aplauzom. I košarkaši su ispraćeni aplauzom.

Na konferenciji za novinare trener Partizana, Željko Obradović, posebno se zahvalio splitskoj publici i celom Splitu na gostoprimstvu od dva dana koliko je Partizan boravio u Splitu.
Želim da se zahvalim splitskoj publici na izuzetnoj dobrodošlici i, naravno, svim ljudima otkako smo došli ovde. Zaista, fenomenalno gostoprimstvo i to je ono što želim da istaknem. Hvala svima, osećali smo se u ova dva dana vrlo prijatno u Splitu – rekao je Željko Obradović.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije