Ivana Španović opet blista

Privatni život Ivane Španović nalazi se pod budnim okom javnosti odkako je sredinom decembra prošle godine saopštila da se razvodi od fitnes-trenera Marka Vulete.

Svečanost povodom Dana Olimpijskog komiteta Srbije i dodele Trofeja OKS najuspešnijim sportistima, timovima i treneru u 2023. godini održana je u Domu Narodne skupštine Republike Srbije. Ivana Španović je proglašena za najbolju sportiskinju u Srbiji od strane Olimpijskog komiteta Srbije.

Ivana je nagradu primila sa osmehom na licu. Svi su primetili fantastičnu odevna kombinacija za koju se opredelila. Za ovu priliku obukla je svetlo sivo odelo na crne pruge koji se kopča pri dnu. Ispod odela je obukla casual crnu užu majicu, a kosu je podigla u punđu. Uz svedenu šminku i velike zlatne naušnice za koje se odlučila ova kombinacija je bila pun pogodak.

Ivana je ovim modnim odabirom sve prisutne na ovom važnom događaju ostavila bez daha i svi su pohvalili njen izgled.

Na svečanosti Srpskog atletskog saveza (SAS) za najbolje atletičare Ivana je imala sasvim drugu modnu kombinaciju. Ona je nosila svetlo plavo odelo koje je uparila sa belom košuljom na pruge, a crne salonke su se savršeno uklopile u ovu kombinaciju. Ivana se diskretno našminkala, dok joj je ravno isfenirana kosa lagano padala preko lica.

Modni stil Ivane Španović stoji savršeno svakoj dami konstatovale su pripadnice lepšeg pola. One nisu štedele komplimente na račun Ivaninog savršenog izgleda.