KK Partizan i Mozzart Fodacija uručili novi inkubator Klinici za pedijatriju u Nišu

Kup Radivoja Koraća u Nišu se ozbiljno zahuktao. Partizan je u četvrtfinalu odmerio snage sa Hercegovcem iz Gajdobre i pobedio ubedljivo. Crno-beli nisu samo ovaj dan rezervisali za košarku.

Željko Obradović je mnogo puta do sada govorio da želi da osvoji Kup Radivoja Koraća. Zbog toga i ne čudi što je odabrao najjači mogući sastav, iako se svi pitaju zašto je Kaminski „upao“ umesto Kabokla.

Iako se Brazilac nije našao u sastavu kluba iz Humske, otputovao je u Niš. Kaboklo je bio u delegaciji KK Partizan koja je posetila Klinički Centar Niš. Delegacija Partizana zajedno sa predstavnicima Mozzart Fodacije uručili novi inkubator Klinici za pedijatriju.

Sredstva za kupovinu ovog inkubatora, donirala je Mozzart Fodacija povodom utakmice KKPartizan – Igokea na kojoj su crno-beli u znak podrške prevremeno rođenim bebama i Udružejnu roditelja prevremeno rođene dece Srbije nosili crno-ljubičaste dresove!

Zvanični profil kluba Partizan na Fejsbuku objavio je fotografije iz posete Klinici za pedijatriju, kojoj je dodeljen novi inkubator.

Veliko BRAVO za KK Partizan i Mozzart Fodaciju.