Nakon samo dve godine braka razvodi se Ivana Španović

Atletičarka Ivana Španović i fitnes instruktor Marko Vuleta se razvode nakon svega dve godine braka. O ovom neočekivanom događaju pišu svi mediji.

Ivana Španović i Marko Vuleta su se samo pre dve godine zavetovali jedno drugom na večnu ljubav i vernost. Sreća nije dugo trajala. Marko se preselio u Dubai, što se vidi po njegovom Instagram nalogu. Ivana je prezime Vuleta na Instagramu zamenila devojačkim Španović.

– Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života – poručila je Ivana za Telegraf.

Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati – zaključila je Španovićeva.

Marko je na Instagramu objavio nešto što je mnoge zaintrigiralo.
Ljudi se ponose kada im kažete da su opsednuti. To je, zapravo, tužno, jer fokusiranjem na jednu stvar, gube iz vida sve ostale aspekte života – naveo je Marko Vuleta.

Ivana je na društvenim mrežama vratila svoje devojačko prezime Španović, dok su njihove skorašnje zajedničke fotografije obrisane sa njihovih profila na društvenim mrežama.