Ljubavni život Ivane Španović Vulete. Raskinula dugogodišnju veridbu i udala se za ljubav svog života.

Ivana Vuleta je najuspešnija i najbolja srpska atletičarka. Mnogi je i dalje poznaju i pod devojačkim prezimenom Španović. Supruga, Marka Vuletu, upoznala je kada se najmanje nadala.

Ivana Španović se čitavu deceniju zabavljala sa trenerom Vladimirom Kumrićem. Vladimir i Ivana su bili veren5 godina. Upoznali su se nakon Olimpijskih igara u Pekingu. Ivana je načinila prvi korak i poslala mu sms poruku. Usledio je zajednički život, potom i veridba. Ipak umesto oltara usledio je raskid.

„Određeno vreme nisam u emotivnoj vezi, ali o tome ne želim da pričam jer mi je privatnost veoma važna. Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena“, rekla je Ivana za „Hello“ posle raskida veridbe sa Vladimirom.

Samo tri meseca nakon kraha ljubavi sa Vladimirom, njeno srce je osvojio fitnes trener iz Novog Sada Marko Vuleta.

Po mnogo toga se moglo videti da su Ivana i Marko slični jedno drugom. Oboje su veliki „zavisnici“ od teretane i treninga, kao i od ishrane i da su odlično upoznati sa ishranom za treninge i suplementacijom. Uživaju u zajedničkim putovanjima, a Marko je čak i trenirao sa Ivanom dok se ona pripremala za velika takmičenja.

Nakon što su uplovili u vezu počeli su i da žive zajedno u Ivaninoj kući na obali Dunava u Novom Sadu.

Ivana i Marko su se verili na jednom ranču nadomak Beograda. Na istom mestu 2021. godine i venčali. Svadba je skrivena od javnosti, prisustvovali su samo članovi porodice i uži krug prijatelja. Svatove je uveseljavala pevačica Edita Aradinović.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije