Lana Pudar u drugačijem izdanju, blista od sreće (Video)

Lana Pudar, najbolja plivačica Bosne i Hercegovine, osvojila je na Svetskom juniorskom prvenstvu u Izraelu tri medalje – dve zlatne i srebro.
Lana Pudar proglašena je za najbolju plivačicu Svetskog juniorskog prvenstva.

Vratila se u svoj Mostar, vratila se i u školske klupe. Školske drugarice i drugari, kao i nastavno osoblje priredili su doček za zlatnu Lanu. Lanu je dočekao buket cveća, torta i pesma ‘Svet voli pobednike’.

Lana svoje oduševljenje nije krila, a tome svedoči osmeh na licu.

FK željezničar iz Sarajeva ove godine slavi 102. godine postojanja. Na utakmici protiv Goška iz Gabele maloj Lani je uručen dres popularnog Želje sa brojem jedan. Umesto Lane dres je primio njen otac Velibor koji je jedan od trenera u klubu iz Gabele.

Ovih dana bilo je veliko slavlje u porodici Pudar. Oženio se Lanin brat Nemanja. Bilo je to veliko slavlje. Lana je sebi dala malo oduška posle naporne sezone. Pevala je, igrala, veselila i našla vremena da porazgovara sa svim gostima.

Delić vesele atmosfere pevač, Amel Ćurić, je objavio na društvenim mrežama. Lana je s Amelom zapjevala „Što nas ima mašala“.
Oženismo i Nemanju, ali to nije bilo koji Nemanja nego brat naše zlatne Lane Pudar. Znao sam da u porodici imaju dobre plivače, ali nisam znao da imaju i dobre pjevače“, napisao je Amel Ćurić u objavi na društvenim mrežama.

Lanin klub KVS Orka podelio je fotografiju „zlatne ribice“ koja je pozirala sa bratom Nemanjom i trenerom Damirom Đedovićem. Lana je blistala na svadbi, čemu svjedoči i fotografija sa mamom Nadom i bakom Danicom.

Lana je objavila snimke sa svadbe ali i fotografiju sa majkom i bakom, tri generacije na jednoj fotografiji.