Golman PSŽ izašao iz bolnice! Pobedio u najvažnijoj utakmici!

Serhio Riko, španski golman, izašao je iz bolnice u Sevilji. Prošla su dva i po meseca od teške tragedije kada ga je udario konj.
Riko je u kritičnom stanju prevezen u Sevilju iz Uelve, gde je doživeo nesreću na jahanju i prevezen je helikopterom.

epa10509996 Goalkeeper Sergio Rico of Paris Saint-Germain warms up prior to the UEFA Champions League Round of 16, 2nd leg match between Bayern Munich and Paris Saint-Germain in Munich, Germany, 08 March 2024. EPA-EFE/ANNA Szilagyi

„Riko je teškom stanju“, saopštio je PSŽ posle nesreće koja se dogodila na jahanju u Andaluziji.

Lekari su se borili za život Serhia, dugo je bio u komi i nesvesti. On je doživeo bizarnu nesreću kada ga je preplašeni konj zbacio s leđa, zatim ga kopitom udario u glavu i vrat. Uskoro je prebačen na intenzivnu negu, gde je utvrđeno da nema oštećenja na kičmi.

Golman Pari Sen Žermena se pre nekoliko meseci borio za život. Bio je u komi, a nakon 20 izgubljenih kilograma, znatno mršaviji, ali zdrav, napustio je bolnicu u Sevilji.

Napustio je bolnicu nakon što je u njoj proveo 82 dana. Golman Serhio Riko je proživeo najteže trenutke u životu.

„Ispunio mi se san, hvala Bogu pa sam izašao iz bolnice. Osećam se poprilično dobro. Nekoliko meseci želim da provedem u miru, u svom domu“, rekao je golman PSŽ-a po izlasku iz bolnice.

Osjećam se jako uzbuđeno, jako sretno i zahvalan sam svojoj ženi mojoj porodici, svima koji su bili ovdje.

„Sa mnom je provodila 20 sati dnevno. Jako sam zahvalan i bez njene podrške to ne bi bilo moguće“, kazao je društvu supruge Albe Silva.

Želio sam reći nekoliko riječi, prije svega, kako bih vam zahvalio na poštovanju koje ste svi imali prema mojoj porodici, mojoj supruzi prije svega, svijetu fudbala, kako PSG-u tako i Sevilli, kao i mnogim kolegama koji su igrali sa mnom i slali su mi poruke podrške. Sve je cijenjeno.“

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije