Šestoligaš izvukao PSŽ, fudbaleri skakali do plafona (VIDEO). Ovaj klip vredi pogledati više puta.

PSŽ će u idućoj rundi francuskog Kupa igrati protiv šestoligaša Revela. Ovo je ishod žreba tamošnjeg nacionalnog takmičenja, a reakcija na to da će igrati protiv Mbapea i ostalih asova bila je neverovatna u svlačionici ovog nižerazrednog kluba.

Neverovatan snimak dolazi nam iz Francuske. Fudbaleri šestoligaša Revela podsetili su nas zašto je fudbal predivna igra.

Igrači Ravela zajednički su gledali izvlačenje parova za sledeće kolo francuskog kupa. Svi klubovi elitne francuske lige Liga 1 su strepeli da im žreb ne dodeli najbolji francuski klub PSŽ. Igrači Ravela su to želeli.

Revel je na društvenim mrežama objavio žreb Kupa koji su svi zajedno posmatrali. Snimak trenutka kada su shvatili da su izvukli PSŽ je bogatstvo. Svi su poskakali sa stolica i slavili kao da su osvojili Ligu šampiona. Nastala je ludnica, grljenje, skakanje po svlačionici i pesma fudbalera.

Ovi momci su očitali pravu lekciju fudbalerima svakog giganta. Podsetili su sve nas da fudbal nije samo biznis, milioni, kamioni, nego igra u kojoj se uživa… Dobili su šansu da snage odmere sa najjačima, sa Kilijanom Mbapeom i društvom i da se pokažu na najvećoj smotri.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije