Novak izašao sa kacigom pred fanove. Prvo Novakovo pojavljivanje posle incidenta.

Iako je nakon meča odigranog u petak uveče dobio udarac flašicom u glavu, najbolji teniser sveta Novak Đoković izlašao je na teren u Rimu kako bi trenirao.

Novak se u kompleksu Foro Italiko pojavio se na fantastičan način! Zbog nepažnje jednog navijača dogodio se incident u kojem je Novak dobio flašicu punu vode u glavu.

Đoković je ovo iskoristio za sjajnu foru! Na trening koji se održava na „mestu zločina“ Novak se pojavio u klasičnoj teniskoj opremi, sa kačketom na glavi, ali i kacigom kakvu koriste profesionalni biciklisti! Ovaj rekvizit trebalo bi da ga zaštiti od nepredviđenih okolnosti, ukoliko ponovo ka njemu budu padale flašice!

Novak je još jednom dokazao da ima smisao za humor. O današnjem potezu već priča ceo svet. Novak je očigledno prešao preko neprijatnosti koju je doživeo. Udarac koji je dobio nikako neće uticati na njegovo raspoloženje.

Jutros se pojavila informacija da je nesretnik kome je ispala flaša koja je pogodila Novaka u glavu pobegao sa stadiona i da policija traga za njim.

U toku dana izvesni Mario Feri ili Falko je na društvenoj platformi Instagram objavio da je on krivac što je Novak Đoković juče doživeo povredu glave. Priznao je da je njemu ispala boca direktno na srpskog tenisera! On se izvinio Novaku i poručio da se radi jednostavno o nesrećnom slučaju.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama deluje da to nije Feri, već da je boca ispala drugom momku iz ranca. Mario Feri je poznat kao provokator. U pitanju je nekadašnji fudbaler italijanskih niželigaša. Feri je poznat kao neko ko je ranije u prošlosti upadao na sportske manifestacije i prekidao ih. O tome svedoče i fotografije na njegovom Instagramu. To je bio slučaj tokom Svetskog prvenstva u Kataru.