Šakira prebolela fudbalera! Otkriveno ljubavno gnezdo Šakire i Hamiltona.

Prošle godine, pop zvezda Šakira, se rastala od supruga Đerara Pikea. Više puta viđena je u društvu sedmerostrukog svetskog prvaka Formule 1, Luisa Hamiltona. Pojavile su se slike koje potvrđuju da gde ima dima ima i vatre.

Kolumbijska pevačica je požurila sa Nedelje mode u Parizu u London na Veliku nagradu Britanije. Pošto je Šakira doživela veliki ljubavni brodolom, fanovi su presrečni što se izdigla i prebolela bivšeg muža.
Nedavno je Šakira nosila seksi odeću u pariskom akvarijumu kako bi napravila promociju za svoj najnoviji muzički spot, u kojem je obučena kao okovana sirena.

Pojavile su se nove glasine o njihovim tajnim susretima na Ibici. Pevačica i vozač Formule 1 su se sreli na španskom ostrvu, gde je Kolumbijka iznajmila luksuznu vilu, da se odmore nekoliko dana-prenose strani mediji.
Možemo da potvrdimo da je Hamilton dolazio noću, pretpostavljamo, da bi se video sa Šakirom — rekla je Tamara Goro u emisiji „I ahora sonsoles“.

Paparaco Serđo Garido, takođe je rekao da je ova verzija događaja tačna i potvrdio da su se njih dvoje sreli najmanje „tri puta u vili“.

Šakira je inače osam godina starija od Hamiltona i bez partnera je od raskida sa Đerarom Pikeom (koji ju je prevario), dok je i britanski vozač „singl“ uprkos povezivanjima sa brojnim damama. Poslednja u nizu je brazilska manekenka Hulijana Nalu.