Gest Jelene Karleuše mnoge će rasplakati

Pevačica Jelena Karleuša i još uvek zakonita supruga fudbalera Duška Tošića je često na stubu srama žute štampe. Da nije sve tako crno u životu ove balkanske zvezde potrudila se sama Jelena.

Gest Jelene Karleuše vest je dana u domaćim medijima.

Jelena Karleuša je po ko zna koji put pokazala koliko je humana. Jelena je dokazala koliko je spremna da pomogne svima koji su u nevolji.

Pop diva Jelena Karleuša učinila je humano delo i pokrila troškove lečenja psa Oskara kog su osakatili i umalo rastrgli do smrti drugi psi.

Pas Oskar doživeo je strašnu sudbinu. Srećom pomoć mu je brzo pružena.
Oskarov držalac je više puta sa Oskarom u pijanom stanju prilazio kapiji i huškao dva nemačka lovačka terijera na Oskara kako bi došlo do borbe pasa, na šta ga je vlasnik kuće više puta upozoravao da to ne čini. Držalac je nastavio sa ovim radnjama i kroz metalni otvor na duploj kapiji gurnuo glavu Oskaru kako bi ga psi dohvatili što su i učinili i došlo je ozbiljnog povređivanja Oskara, o čemu je direktno odgovoran njegov držalac – navodi se na Instagram stranici udruženja koje zbrinjava napuštene ljubimce.

Povređenog psa ubrzo su pronašli ljudi. Oskar je morao na hitnu operaciju. Operaciju i dalje lečenje Oskara je finansirala naša muzička zvezda.
Udruženja za zaštitu životinja podnelo je krivične prijave. Oni su se na svojoj Instagram stranici zahvalili Jeleni Karleuši na pomoći.
Jedna lepa vest. Sve troškove lečenja, operacije i terapija za Oskara pokrila je Jelena Karleuša. Veliko hvala na nesebičnom trudu i ulaganju u vezi očuvanja dobrobiti životinja, a posebno hvala u Oskarovo ime – naveli su oni, uz fotografiju šteneta koje se oporavlja.

Hvala Jelena Karleuša. Puno te pozdravljam i lepo se oporavljam – piše na natpisu koji stoji pored Oskara.

Pevačica Jelena Karleuša godinama se bori za životinjska prava, te često ljudima diže svest o tome.