Ćerke Dragana Stojkovića Piksija su srećno udate

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, je jedan od najboljih fudbalera Srbije svih vremena. U dugogodišnjoj karijeri najveća podrška bila mu je supruga Snežana. Snžana je rodila troje dece: sina Marka i ćerke Anu i Andreu.

Ćerke Dragana Stojkovića Piksija su srećno udate i ostvarene u ulozi majke.

Ćerka fudbalskog trenera Anja rodila se u Francuskoj. Tu je završila osnovnu i srednju školu. Modni dizajn je diplomirala u Londonu i Parizu. Istoriju umetnosti magistrirala je u Njujorku. Zaposlena je u jednoj modnoj kući.

Anja Valente udata je za poznatog francuskog reli vozača Huga Valentea. Hugo je poznati reli vozač i jedan od najboljih francuskih sportista kada je reč o automobilizmu. Pre nekoliko godina Hugo se povukao iz automobilizma. Njegovo bogatstvo se izražava u milionima dolara po procenama straih medija.

Anja i Hugo čak su tri puta stali na ludi kamen. Prvi put su sudbonosno „da“ izgovorili 2018. godine u Parizu. Tada je i bila gala proslava za rodbinu i prijatelje u gradu Antib.

Kada su se drugi put zakleli na večnu ljubav mlada je blistala u raskošnoj venčanici sa potpisom modne kuće Elie Saab, a magazin Vog za japansko tržište objavio je njihove fotografije.

Treće venčanje Anje i Huga održano je u Sabornoj crkvi u Beogradu. Posle venčanja u Beogradu je upriličena glamurozna proslava.

Piksijeva ćerka je majka tri devojčice Indije Rouz, Kasije Gize i Aleksije Saskije. Ona je svog oca, Dragana Stojkovića Piksija, obradovala vestima da će peti put postati deda. Anja će po četvrti put se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi.

S druge strane Anjina sestra Andrea je prava misterija za javnost. O njenom ljubavnom životu se ne zna gotovo ništa. Zna se samo da se suprug zove Mete Yelkenci i da imaju ćerku Sijenu.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije