Milica Dabović nije jedina. Mnoge sportistkinje zarađuju novac svojim golišavim fotkama na „Onlyfans“.

Veliku pažnju odlukom da otvori profil na „Onlyfans“ platformi i tamo prodaje svoje golišave fotografije privukla je, nekadašnja košarkašica Milica Dabović.

Milica je postala samo jedna u nizu sadašnjih i bivših sportistkinja koje su se odlučile za ovakav korak. Svima je zajednički taj finansijski momenat i zarada koju ova platforma donosi.
Pošto ste svi želeli moj „OnlyFans“, odlučila sam da vam uslišim želju. Volim da se slikam, volim da slikam svoje telo tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal, manje, više. Pala je i opklada da ću imati preko 1000 pratilaca za manje od 24 sata – napisala je Milica na društvenim mrežama.
Milica je otkrila da će njen sadržaj koštati 15 dolara mesečno.Milica nije jedina bivša sportistkinja sa ovih prostora koja je završila na „Onlyfans“ platformi.

Nekadašnja crnogorska teniserka Tamara Bojanić „dominira“ na ovoj mreži.
Tamara je svojevremeno imala odlične rezultate u juniorskoj konkurenciji. Kao seniorka bila je šampionka Crne Gore. Takođe , bila je oko 1000. mesta na WTA listi. Igrala je i za reprezentaciju Crne Gore pre nego što se prebacila u drugu branšu.
10 dolara puta 1000 ljudi, to je 10.000 mesečno. Ko je ovde glup – zapitala se Tamara statusom na Instagramu.
Tamari u opisu profila na Instagramu stoji i da je profesionalni teniski trener.

Tu je i australijska teniserka Angelina Graovac za koju se pisalo da ima srpsko poreklo. Pisalo se tada i da je za svoje golišave fotke i eksplicitne snimke uzimala šest dolara mesečno. Pojavila se informacija da Angelina preko Onlyfans-a zarađuje i kako bi finansirala odlaske u inostranstvo na takmičenja.

Aktivni član „Onlyfans“ platforme postala je i nekadašnja američlka teniserka Ešli Harklroud. Ona naplaćuje 10 dolara za svoj sadržaj mesečno.

Brazilska odbojkašica Ki Alveš je nedavno izašla u javnost i proznala da na „Onlyfans-u“ zarađuje čak 50 puta više novca od sportske karijere. Ki Alaveš nosi i titulu najboljeg libera na svetu. Na Instagramu ima preko milion pratilaca – dok je mesečna pretplata za njen profil na „Onlyfans“ platformi čak 14 dolara.

Pejdž Van Zant je godinama bila jedna od najpoznatijih UFC takmičarki. Takmiči se i u boksu bez rukavica. Van Zantova svoj eksplicitni sadržaj na „Onlyfans-u“ naplaćuje 10 dolara mesečno.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije