Mališan napisao sastav, dobio pet i oduševio mnoge

Legendarni trener, Željko Obradović, je pre tri godine seo na klupu Partizana. Od tog trenutka kreće renesansa Partizana. Željko Obradović je jedan od najvećih, ako ne i najveći trener u čitavoj Evropi. Popularni „Žoc“ je i ove sezone nastavio sa sjajnim rezultatima u Evroligi.

Partizan je slavio protiv Olimpije iz Milana, i to posle ogromnog preokreta, čime je svojim navijačima u Beogradskoj areni, koja je bila prepuna, priredio još jednu noć za pamćenje i tako nastavio sa sjajnim igrama u ovom takmičenju.

Među navijačima je bio i jedan mališan koji je bio oduševljen igrom igrača trenera Željka Obradovića. Taj dečak je danas pisao sastav na temu „Moj omiljenik junak iz knjige“. Dečak oduševljen atmosferom iz Arene je u svom sastavu pomenuo upravo Željka Obradovića.

Knjiga o kojoj ću pisati je drugačija od ostalih knjiga. Sadrži hroniku KK Partizan i zove se „Povratak šampiona“. Moj junak se nalazi u ovoj knjigi i zove se Željko Obradović, a nadimak mu je Žoc. On je trener košarkaškog kluba Partizan. Sa klubom je postigao velike rezultate. Pravo ime mu je Želimir. Rođen je u Čačku. Trenutno je najuspešniji evropski trener. Moj tata i ja ne propuštamo nijednu utakmicu omiljenog kluba, naročiko ako se igra u Beogradu. Želja mi je da upoznam Željka Obradovića i nadam se da će mi se želja ispuniti.

Siguran sam da će na sledećoj utakmici Partizana sedeti u prvom redu kraj klupe Partizana. Zaslužio je.