Strasti između Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića se ne smiruju. Nastavili prozivku preko društvenih mreža.

Početkom leta prošle godine popularna pevačica Jelena Karleuša saopštila je da su se nekadašnji fudbaler Duško Tošić i ona rastali posle 14 godina braka.

Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila saopštenje za javnost.
– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice — počela je pevačica. – Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu.

Nekoliko meseci ranije Karleuša je prijavila muža Duška za porodično nasilje – što je drugi put u dve godine. Upućeni su tvrdili da Karleuša i Tošić jesu i dalje formalno u braku, ali da je pitanje koliko zapravo provode vremena zajedno. Jelena je posvećena nastupima, a Duško mnogo vremena provodi u inostranstvu zbog svog menadžerskog posla. U Srbiju i Beograd dolazi uglavnom kako bi vreme proveo sa ćerkama.

Brak poznatog para zapao je u krizu pre nekoliko godina. Karleušino neverstvo je isplivalo crno na belo i kada se otkrila ljubavna afera sa Tošićevim kolegom Ognjenom Vranješom. Duško se u međuvrmenu na društvenim mrežama osamostalio i objavljivao pretežno vlasitite fotografije sa brojnih putovanja: iz Milana, Francuske, Turske… Ali i sa ćerkama, dok Jelene nema u njegovom „virtuelnom“ životu.

Gostujući u jednoj emisiji na K1 televiziji Jelena je demantovala da su se razveli.
Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Ja ne želim da moja deca budu deca razvedenih roditelja – rekla je Jelena Karleuša u emisiji Prvi red na K1 televiziji.

 

Pevačica je za jedan domaći medij između ostalog govorila o braku sa Tošićem i nazvala ga životnom greškom, on joj nije ostao dužan.
Oglasio na društvenoj mreži Instagram citatom Ive Andrića.
„Jadan je onaj koji mora nekoga da ponizi da bi sebe uzdigao“

Mnogi su ubeđeni da je ovaj citat upućen Jeleni.
Jelena isto protumačila, odmah je reagovala i na svom storiju zadala kontraudarac: „Jadan je onaj kome su tabloidi bitniji od porodice“, napisala je.

Izgleda da njihov status znaju samo njih dvoje.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije