Fudabler delio intimni snimak zaposlene. Ona dobila otkaz.

Protiv mladog igrača Rome fudbalski savez Italije pokrenuo je istragu. On je objavio intimni snimak jedne zaposlene žene iz kluba!

Klub iz Rima je pokušao da zataška seks skandal. To se desio još prošle jeseni. Uprkos tome što je Roma sve zataškala italijanska štampa je sve otkrila. Roma je u novembru otpustila jednu devojku, koja je bila zaposlena kod njih.

Devojka, radnica Rome, je snimala intimne odnose sa svojim dečkom. Malotetni fudbaler Rome je ukrao video iz njenog telefona. Italijanski mediji napominju da je pomenuti igrač sedeo na klupi kod Žozea Murinja iako je standarni igrač mladog tima.

Taj video videli su svi u klubu. Epilog toga je da je devojka je na kraju dobila otkaz. Iz Rome su rekli da otkaz nije dobila zbog snimka već zbog onoga što je govorila u njemu, čime je navodno prekršila profesionalnu etiku.

Devojka je u međuvremenu tužila malotenog fudbalera i tražila nadoknadu štete, dok je njen advokat tražio od Rome da je vrate na radno mesto.

Fudbalski savez Italije se uključio i pokrenuo istragu. Oglasila se i Roma i osudila „jasan pokušaj napada i destabilizacije kluba u ključnom trenutku sezone“.

Roma je dodala da je „otpuštanje zaposlene posledica okolnosti koja je u suprotnosti sa kodeksom kluba“.
„Odluka o otkazu je doneta u trenutku kada su ljudi poverovali da je bilo seksualne diskriRomaminacije“, dodao je italijanski klub.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije