Najlepša teniserka sveta objasnila kako je došlo do prekida karijere.

Ana Ivanović, nekad najlepša teniserka sveta, veoma retko daje intervjue. Ana priznaje da je stidljiva i introvertna. Želi i da zaštiti svoju i privatnost svoje porodice. Niko joj ne može prigovoriti da u tome nije uspela.

U ekskluzivnom razgovoru sa Mirom Adanjom Polak, Ana je prvi put progovorila o svom oproštaju od profesionalne karijere krajem decembra 2016. godine.
„O ovome retko zaista govorim. Posebno od kad sam završila karijeru i počela neki drugačiji i novi život. To nije bila odluka koja se desila preko noći. Bilo je tu dosta situacija koje su se uklopile i gde sam ja osećala da ja fizički više nisam na tom nivou. Puno sam o tome pričala i sa porodicom i sa Bastijem. Ali postoji taj momenat kada svaka osoba zna u sebi kada je došao momenat za tako nešto. Osećala sam da je to momenat za mene. Ta odluka je bila samo moja, i morala je da bude samo moja. Nisam želela da neko drugi donese odluku u moje ime i da posle patim i žalim da li sam nešto uradila ili nisam. Bilo je bolno i teško. Završava se nešto što je bio moj život. Posle te objave to sutradan oficijalno ne postoji. Iako sam ja to znala nedeljama pre toga, ali od tog dana to oficijalno više ne postoji. Nisam osoba koja bi rekla kako je završila karijeru a onda da se posle dve ili tri godine vratim na teren. Znala sam da kad završim da je to to“-rekla je Ana.

„Ja nisam osoba koja može da sedi kući i da ništa ne radi. Volim da radim i da imam projekte. Našla sam svoj put i sada sam presrećna tu gde jesam“,- rekla je Ana Ivanović.

Ana je javnost o prekidu karijere obavestila putem Fejsbuka. Kaže da nije mogla da nađe drugi način.

Ana Ivanović je u srećnom braku sa nekadašnjim nemačkim fudbalskim reprezentativcem om Bastijanom Švajnštajgerom. Venčali su se u julu 2016. godine, a par ima troje dece.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije