Bruno Petković, napadač Dinama iz Zagreba, na lečenju u Beogradu.

Kako pišu Sportske novosti, napadač Dinama iz Zagreba, Bruno Petković silno je motivisan da se ekspresno oporavi od povrede pre okupljanja reprezentacije Hrvatske.

Izabrao je tretman kod beogradske doktorice Marijane Kovačević. Petković se nada da će uz pomoć tretmana doktorice Marijane manje oštećenje zadnje lože sanirati i pretvoriti u zdravi mišić.

Petković je povređen igrao derbi meč sa Hajdukom, ali je igru morao napustiti još pre kraja prvog poluvremena. Dinamo je objavio da ga čeka pauza od najmanje 20 dana. Pošto Petković ne želi da propusti nastup u reprezentaciji došao je u Beograd sa nadom bržeg oporavka.

Kako hrvatski mediji pišu, Marijana Kovačević je proletos „preko noći“ ozdravila Luku Modrića za polufinale Lige šampiona. Luka je bio kod nje u Beogradu. Sportisti očito imaju dobra iskustva jer je preporučuju jedni drugima.

Marijana Kovačević je u jednom momentu bila i u boksu Novaka Đokovića na Australijan Openu. Zna se da je najbolji teniser svih vremena imao problema sa povredom. Mnogi tvrde da je ona bila ta koja je uspela da pripomogne u teškoj situaciji, da oporavi Novaka koji je nešto kasnije i osvojio 10. Grend slem u Melburnu.

Pre nekoliko godina Liverpul je nudio Marijani platu od 210 hiljada funti da dođe u Liverpul i tamo leči njihove fudbalere. Marijana je lečila te fudbalere ali u Beogradu.

Po saznanjima Blica Marijana je lečila i neke bivše srpske fudbalere. Dejan Stanković, Danko Lazović. Ivica Dragutinović, Marko Pantelić. Goran Lovre i Nikola Žigić su bili na tretmanu kod Marijane Kovačević.

Marija Kovačević je otišla na Svetsko prvenstvo koje se igralo u Kataru pred kraj prošle godine, ali ne sa fudbalerima Srbije već Gane. Mnogi mediji su pisali da je upravo ona jedna od najzaslužnjih za istorijski plasman ove selekcije. Sa reprezentacijo Gane radila je 10 godina.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije