Marija Šarapova otkrila detalj o svom odnosu sa Đokovićem. Završili su na večeri. (Video)

Jedna od retkih velikih zvezda koje su ga javno podržavale dok je Novak Đoković krčio svoj put do svetskog vrha bila je njegova koleginica iz Rusije, ruska teniserka Marija Šarapova.

Marija Šarapova je u sjajnim prijateljskim odnosima s našim legendarnim Novakom Đokovićem od početka njegove karijere. Ispričala je nedavno jednu anegdotu iz dana kada se Novak tek probijao do vrha.

Petostruka grend slem šampionka prisetila se da je tokom jednog egzibicionog meča u La Kvinti igrala upravo protiv Novaka Đokovića. Otkrila je da su se tada opkladili i lepa Maša je izgubila, zbog čega su završili na večeri.

– Imam smešnu priču vezanu u vezi s Novakom. Sećam se da se on tek probijao u vrh i da njegovo telo nije bilo na nivou njegovog današnjeg tenisa. Igrali smo mini-egzibiciju, ne sećam se tačno koja je bila opklada, ali je on rekao da, ako dobije opkladu, idemo na večeru. Pomislila sam „Okej, štagod, kao da će se to dogoditi“. A onda je pobedio i bio je u fazonu „Da, idemo na večeru“ – prisetila se Marija Šarapova.

Novak i ona potom su postali bliski, a Ruskinja ističe da je fascinirana načinom na koji se slavni teniser sprema za turnire.
Znam ga veoma dobro i neverovatno je videti koliko je strastven, taj deo njegovog trajanja, koliko pažnje posvećuje svom telu, pripremama, fascinantno – istakla je Maša.

Šarapova i Đoković uvek su pohvalno govorili jedno o drugom. Ruska teniserka je bila jedna od retkoh velikih zvezda koje su otvoreno navijale za Novaka protiv Federera.

Pogledajte nekoliko video klipova koji svedoče o njihovom prijateljstvu.