Afera kakva se ne pamti! Varala muža fudbalera sa kućnim prijateljem, a posle razvoda se udala za njega.

Mladu nadu modelinga, Biljanu Rajić, javnost je upoznala 2005.godine. Svi su se divili njenoj lepoti. U žižu interesovanja dospela je udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Gospođa Stojković postala je 2009. godine, a dve godine kasnije Vladimiru je podarila sina Lava. Svi su mislili da je njihov brak savršen. Ali brak je pukao već 2014.godine. Vladimir je iznosio je brojne optužbe na njen račun, a manekenka i modna dizajnerka tada se odrekla celokupne imovine. O tome je javnost sama i obavestila.
Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa oca i boravi kod njega – napisala je tada manekenka.

Glavna tema koja je pratila razvod Bojane i Vladimira Stojkovića bila je Vladimirova tvrdnja da ga je ona prevarila i da je vezu sa sadašnjim suprugom Branislavom Đurđevićem otpočela još kada je bila u braku sa Vladimirom. Sadašnji suprug Bojane Rajić bio je porodični prijatelj nje i njenog tadašnjeg muža Vladimira.

Bojana je ove tvrdnje oštro demantovala. Ali samo posle par meseci ubrzo posle razvoda u dnevnoj sobi Branislavove porodične kuće udala za njega i postala gospođa Đurđević. Već 2015. godine oni su dobili sina Vukašina, a Branislav svog naslednika uopšte ne odvaja od Lava, Bojaninog sina iz prvog braka.

Bivša manekenka nehotice se pohvalila pratiocima kako izgleda deo kuće u kom se pripremaju obroci, usput je do izražaja došla njena besprekorna, izvajana figura.

Muž Bojane Rajić sa svojom lepšom polovinom već osam godina uživa u skladnom braku daleko od radoznalih pogleda i svoju intimu trudi se da što više zadrži za sebe, međutim imajući u vidu da manekenku na društvenim mrežama prati više od sto hiljada ljudi, javnost se očekivano interesuje i za život Branislava Đurđevića.

Iako je njihova ljubavna priča od početka bila praćena brojnim kontroverzama, a kako se Bojana tek razvela od golmana Vladimira Stojkovića, sa kojim je dobila sina Lava, bračni par bio je izložen svakodnevnim novinskim natpisimaa. Nimalo blagonakloni komentari očito nisu uzdrmali ovu jaku vezu, a dolaskom na svet sina Vukašina njihova ljubav samo je ojačala te supružnici žive svoju bajku i uživaju u emocijama kao prvog dana.

Muž Bojane Rajić koji je dugo godina bio direktor finansija Elektomreža Srbije, veoma je uspešan poslovni čovek i svojoj porodici obezbeđuje sve što im je za život neophodno, a nekadašnju manekenku posebno je osvojio ljubavlju.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije