Buran ljubavni život najpoznatije influenserke! Sportisti su joj bolest, a varala sina hrvatsjog tajkuna.

Zorana Jovanović godinama svoj privatni i ljubavni život uspešno skriva od očiju javnosti. Ponekad se pojavi informacija ili novo ime muškarca sa kojim je povezuju. Poslednji u nizu je je francuski fudbaler Entoni Nokart.

Pre fudbalera bila je u vezi sa nepoznatim muškarcem čiji identitet nisu otkrili novinari, a ona sam ne želi da priča o svom ljubavnom životu.

Zorana je pre 4 godine uhvaćena u ljubavnoj prevari. Istovremeno je uplovila u vezu sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom, i sa teniserom Damirom Džumhurom. Mateo je od prijatelja saznao da ga devojka vara, pozvao je telefonom, brutalno je izvređao i stavio tačku na tu vezu.

Kada je reč o Zoraninim bišim momcima, jedina „javna“ veza bila je sa fudbalerom Danijelom Milićevićem. Oni su raskinuli posle više od dve godine zabavljanja. Do tada su živeli zajedno najpre u Belgiji, a potom u Francuskoj.

Bila je u vezi sa jutjuberom Baka Prase, zbog kojeg je prekinula vezu sa fudbalerom Bobanom Nikolovim.
Zoranu često povezuju sa fudbalerima. Jedno vreme se pričalo da je u vezi sa Erminom Bičakčićem, s kojim je bila na Mikonosu. Oni su demantovali tu priču i rekli da su samo prijatelji