20 godina bio napadač, a nije postigao gol! Kakva varalica u svetu fudbala. (Video)

Najveća profesionalna fudbalska varalica je Karlos Enrike Kaiser. On za 20 godina dugoj „karijeri“ napadača nije postigao nijedan gol! a igrao je za velike klubove kao što su Flamengo, Botafogo i Ajačijo.

Sve je počelo 80-ih godina prošlog veka kada je sklopio prijateljstvo sa nekim od najvećih fudbalera svih vremena poput Romarija, Rikarda Roče, Renata Gauča ili Branka. U dogovoru sa tim igračima kada bi oni potpisali ugovor sa nekim timom, ti igrači bi ubedili čelnike klubova da daju priliku varalici Kaiseru.

Enrike Kaiser bi potpisivao tromesečni probni ugovor. Pošto bi potpisao ugovor nekoliko sedmica bi imao fizičke pripreme jer je bio nespreman. Ali to nije bio kraj prevari. Pošto bi se fizički spremio na prvom treningu sa loptom posle prijema lopte sledio bi snažan šut, hvatanje za zadnu ložu i previjanje na terenu od nesnosnih bolova. Tada nije bilo magnetne rezonance i lekari su mu morali verovati. Svi su bili ubeđeni da on nema sreće sa povredama.

U jednom trenutku dok je igrao za Botafogo uvek je nosio veliki mobilni telefon. Mnogo vremena je trošio pričajući na telefon na engleskom jeziku i hvaleći se kako ga traže ekipe iz Evrope. Jednom lekaru koji je znao engleski jezik bilo je jasno po razgovoru bez smisla da je tu nešto čudno. Dok se Kaiser tuširao uzeo je mobilni i shvatio da je to igračka.

Kaiser čim bi shvatio da je nešto sporno brzo bi promenio klub. Takve stvari je radio u Flamengu, Vasku, Fluminenseu i Palmeirasu i još mnogim klubovima.

Kad je igrao za ekipu Banguu dobio je priliku da zaigra na utakmici. To mu nije bio cilj. Kad je trebalo da uđe u igru on se popeo na ogradu i počeo vređati publiku. Naravno dobio je crveni karton. Pravdao se da nije mogao dozvoliti da navijači vređaju njegove saigrače a da im on ne odgovori.
Nekoliko godina kasnije Kaiser je potpisao za franacuski Gazelek Ajačio. Ostao je nekoliko godina u tom klubu i zabeležio 20 nastupa. Na terenu je provodio po nekoliko minuta – sasvim dovoljno da se ne vidi njegovo neznanje.

On je čitavu svoju lažnu karijeru odigrao bez postignutog pogotka, a u Brazilu je dobio nadimak „Forest Gamp“.

Nakon 20 godina varanje mu je dosadilo pa je u tridesetoj godini obesio kopačke o klin.